‘Dexter’-revival krijgt eerste teaser

Dexter komt binnenkort terug in de vorm van een miniserie. Daarin kruipt Michael C. Hall voor de eerste keer sinds 2013 opnieuw in de huid van de seriemoordenaar. Het nieuwe seizoen verschijnt dit najaar maar we krijgen nu al een korte teaser te zien.

Acht jaar nadat de laatste aflevering van het achtste seizoen van Dexter verscheen, komt er later dit jaar een nieuw seizoen van de reeks. Het gaat om een miniserie, die dus korter gaat zijn dan de vorige seizoenen. Maar we zullen wel opnieuw Michael C. Hall zien in de huid van de seriemoordenaar Dexter Morgan. Ook showrunner Clyde Philips keert terug.

Tien nieuwe afleveringen

Het gaat om tien nieuwe afleveringen die zich tien jaar na het achtste seizoen afspelen. Op het (volgens vele heel slechte) einde van het achtste seizoen zagen we hoe Dexter ondanks de storm met z’n bootje toch overleefd heeft en ergens ver weg van Miami – dankzij een lange baard – een anoniem leven leidt. En het lijkt erop dat Dexter tien jaar later nog steeds op diezelfde winterse plaats woont. Maar z’n bekende moordlustige glimlach, die is hij nog niet verloren. Wij vragen ons vooral af of we in het nieuwe seizoen te weten zullen komen hoe Dexter de storm overleefde.

Een tijdje geleden kwamen we ook al te weten dat Clancy Brown (The Shawshank Redemption) in het nieuwe seizoen te zien zal zijn als Kurt Caldwell, de nieuwe vijand van Dexter. Ook David Magidoff (The Morning Show) zal in de revival te zien zijn, hij speelt de rol van Teddy Reed.

Bekijk hier de teaser voor de nieuwe miniserie van Dexter: