Left Right
scrollTop top

Adidas en ‘The Simpsons’ hebben samen sneakers gemaakt


Flaming Moe's
© Bron: Adidas

Sneakers zijn en blijven hot. Nu hebben The Simpsons en Adidas de koppen bij elkaar gestoken om twee nieuwe sneakers op de markt te brengen. Vanaf nu kan je met ‘Flaming Moe’s’ aan je voeten paraderen.

Duff’s – Bron: Adidas

Wat krijg je als een populair sneakermerk en wellicht de populairste animatiereeks ooit samenwerken? Sneakers als Flaming Moe’s, Krusty Burgers en Duff’s. De liefhebbers van de animatiereeks zijn het al jaar en dag gewoon dat er heel wat kledij en andere spullen te koop zijn. Het gezin uit Springfield is bekend over de hele wereld en het meeste wat ze aanraken, verandert in goud. Zijn het nu T-shirts, games, sokken of zelfs snoepgoed, iedereen heeft ooit wel al iets van The Simpsons in huis gehaald.

Flaming Moe’s – Bron: Adidas

Schoenen genoemd naar cocktail

Nu hebben ook de verzamelaars van sneakers iets om naar uit te kijken. Adidas heeft twee paar nieuwe sneakers rond de Simpsons uitgebracht. Eerst zijn er The Flaming Moe’s, gebaseerd op de cocktail die Homer Simpson heeft uitgevonden, maar waar barkeeper Moe Szyslak het recept van stal. De schoen is de Adidas ZX 1000 en zijn in het paars met rode accenten. Een vlam staat op de zijkant en op de tong staat er ‘Flaming Moe’s’. Ondertussen is de schoen, die 120 euro kost, al uitverkocht op de website van Adidas.

Krusty Burgers – Bron: Adidas

Gebaseerd op blikje bier

De tweede schoen is die van het favoriete bier in en uit Springfield: Duff. Het is de bedoeling dat de schoen er uitziet als een blik bier. De sneakers heeft rood, goud, zilver en zwart als kleuren, de hoofdkleuren van Duff. Op 19 mei zal de schoen te verkrijgen zijn voor 100 euro. Eerder werd er al een schoen gemaakt uit The Simpsons. The Krusty Burger is al een tijdje uit, maar is ook uitverkocht. Normaal kost de schoen 130 euro, maar staat al aan meer dan het dubbele online te koop.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…