Albert Heijn levert binnenkort aan huis

Albert Heijn
Albert Heijn

Binnenkort hoef je niet langer je zetel uit te komen om de nieuwste acties van Albert Heijn te scoren. Zo start de Nederlandse winkelketen vanaf de lente ook in België met thuisbezorging. De regio Antwerpen mag de spits afbijten.

Onlangs opende Albert Heijn nog maar z’n 50ste winkel in België. Maar nu wil de winkel nog meer beschikbaar zijn voor hun klanten. In enkele winkels van AH heb je al Pick Up Points, waar je je online bestelde boodschappen kan afhalen. Binnenkort kan je dus ook je boodschappen thuis laten bezorgen.

Luisteren naar de klant

Vanaf de lente kunnen klanten in de regio Antwerpen als eersten hun boodschappen thuis laten leveren. Daarna wil AH ook in andere steden deze mogelijkheid bieden. Wie graag deze dienst in z’n Albert Heijn-winkel wil, kan vanaf vandaag via de website zijn interesse laten weten.

Gif Albert Heijn
Giphy

Aan de hand van deze input zal de winkelketen z’n boodschappenservice uitbreiden. Zo vertelt Raf Van den Heuvel, de general manager van Albert Heijn België in het persbericht van de winkel: “Zoals we gegroeid zijn in onze fysieke winkels, zo gaan we dat ook doen voor thuisleveringen.”

Niet de eerste

Maar Albert Heijn is niet de eerste supermarkt die thuislevering in België mogelijk maakt. Zo liet Colruyt in mei vorig jaar weten dat ze in vijf Brusselse gemeenten testen om boodschappen aan huis te leveren.

Ook de Home Delivery van Delhaize is al even mogelijk. Daar worden je boodschappen afhankelijk van je regio aan huis geleverd van maandag tot zaterdag, tussen 7u en 21u. Maar om van thuisbezorging te genieten, moet je bestelling minstens 60 euro kosten. Daarnaast moet je ook leveringskosten betalen, die variëren tussen €7,95 en €9,95.

Carrefour doet bovendien ook mee aan thuisbezorging. De winkel levert je boodschappen tot aan de voordeur van je woning. Bij hen moet je voor minstens 150 euro bestellen om de verzendingskosten te besparen, die 9,50 euro kosten.

Details over de thuislevering van Albert Heijn zijn nog niet bekend.

Gesponsorde artikelen