Allerlaatste aflevering ‘Riverdale’ staat nu online

Na zes jaar loopt de reeks Riverdale op z’n einde. Vandaag is de allerlaatste aflevering namelijk verschenen op Netflix. De serie was al sinds 2017 een vaste waarde op de streamingdienst en betekende de lancering van onder andere acteurs Lili Reinhart en KJ Apa.

Sinds maart is het zevende en laatste seizoen van Riverdale te zien op Netflix. Daar verscheen elke donderdag een nieuwe aflevering. Nu, vijf maanden later, is het tijd voor de laatste aflevering van het seizoen en dus ook meteen de laatste aflevering ooit. Zo komt er een einde aan een van de langstlopende tienerseries van het moment.

Riverdale

De reeks Riverdale begon in 2017 als een veelbelovend project. Het eerste seizoen draaide om een moord in het stadje Riverdale, maar al snel gingen de volgende seizoenen over nog heel wat andere zaken. Zo was er ineens sprake van buitenaards leven en kregen sommige personages zelfs superkrachten.

Daar bleken zowel fans als acteurs zo hun vragen bij te hebben. Maar toch bleef Riverdale een springplank voor heel wat acteurs zoals KJ Apa, Lili Reinhart en Camila Mendes.

Allerlaatste aflevering

Dat het zevende seizoen het allerlaatste zou worden, was al een tijdje bekend. Maar nu is het ook echt zover. De allerlaatste aflevering ging op dinsdag in première op de zender The CW en is vanaf vandaag ook te zien op Netflix. In dit seizoen zagen kijkers hoe de personages na een explosie in een alternatief universum terechtkwamen.

Dit seizoen speelde zich grotendeels af in een soort universum dat verdacht veel lijkt op de jaren 50. Maar in de laatste aflevering zien we juist een sprong naar de toekomst. Al aan het begin zien we hoe een 86-jarige Betty (Lili Reinhart) als laatste van de vriendengroep overblijft en terugblikt op haar jeugd en haar vrienden.

Bekijk de allerlaatste scène van Riverdale hier:

Meer
Lees meer...