‘Riverdale’: Dit is wanneer de allerlaatste aflevering te zien zal zijn

Riverdale is sinds 2017 een vaste waarde tussen andere populaire series op Netflix. Nu, zes jaar later, loopt de serie op zijn einde. Dat werd al even geleden bekendgemaakt. Het zevende seizoen zal het laatste zijn, en nu is ook bekendgemaakt op welke dag we officieel afscheid zullen moeten nemen van de reeks.

Wat begon als een geheimzinnige spannende tienerserie in 2017, is uitgebloeid tot een fantasy/horrorserie met meerdere hoeken af. Riverdale koos er meerdere keren voor om het verhaal 180 graden te draaien om zo niet in één bepaald genre te passen. Leuke uitdaging, maar dat zorgde er ook voor dat fans en kijkers de serie al snel chaotisch en over the top vonden.

Toch is Riverdale nu al toe aan zijn zevende seizoen, wat ook het laatste zal zijn. En dat seizoen zal vanaf maart te zien zijn op Netflix. De laatste aflevering zal op die manier in augustus op de streamingdienst verschijnen.

Riverdale

Dit jaar komt er een einde aan een van de langstlopende tienerseries van het moment. Het zevende seizoen van Riverdale wordt het laatste en vandaag heeft zender The CW ook officieel bekendgemaakt dat dat seizoen op woensdag 29 maart van start zal gaan. Daarna volgen wekelijks nieuwe afleveringen. Die afleveringen verschijnen altijd één dag later bij ons op Netflix.

Daarnaast maakt de zender ook bekend dat de allerlaatste aflevering gepland staat op woensdag 23 augustus. Dat betekent dat de laatste aflevering van seizoen 7 en de volledige serie bij ons op donderdag 24 augustus 2023 te zien zal zijn. Het afscheid is dus nog niet voor meteen, maar toch begint de tijd te dringen.

Einde van succes

Hoewel Riverdale als een veelbelovende serie begon, zijn zowel fans als acteurs niet ontevreden met het einde van de serie. Terwijl het eerste seizoen van Riverdale nog focuste op de tienerdrama en een mysterieuze moordzaak, gingen de seizoenen die volgden alle kanten uit. Zo was er ineens sprake van buitenaards leven en kregen sommige personages zelfs superkrachten.

Om die reden ontstond er in het verleden wel eens wat drama rond de serie. Onder andere actrice Lili Reinhart liet zo enkele maanden geleden weten dat ze opgelucht was dat de reeks eindigt.

Riverdale seizoen 7 is bij ons vanaf donderdag 30 maart wekelijks te zien op Netflix.

Meer
Lees meer...