Lili Reinhart opgelucht dat ‘Riverdale’ op zijn einde loopt

Riverdale is sinds 2017 een vaste waarde tussen andere populaire series op Netflix. Nu, vijf jaar later, loopt de serie op zijn einde. Dat werd al even geleden bekendgemaakt. Het zevende seizoen zal het laatste zijn, en daar is niet iedereen verdrietig om. Actrice Lili Reinhart kijkt vooral uit naar de toekomst, vertelt ze in een interview met Grazia.

Wat begon als een geheimzinnige spannende tienerserie in 2017, is uitgebloeid tot een fantasy/horrorserie met meerdere hoeken af. Riverdale koos er meerdere keren voor om het verhaal 180 graden te draaien om zo niet in één bepaald genre te passen. Leuke uitdaging, maar dat zorgde er ook voor dat fans en kijkers de serie al snel chaotisch en over the top vonden. Toch is Riverdale nu al toe aan zijn zevende seizoen. Maar dat zal ook meteen het laatste worden, en daar is actrice Lili Reinhart opgelucht over.

Nieuwe projecten

Actrice Lili Reinhart is al enkele jaren bekend als Betty Cooper in Riverdale. En in die serie heeft ze écht alles gezien. Zo is Betty zowel met Archie (KJ Apa) als met Jughead (Cole Sprouse) samen geweest, heeft ze verschillende aanvallen van haar vader overleefd, kwam ze oog in oog met buitenaards leven, enzovoort.

Maar dat avontuur zal er binnenkort opzitten. Want het zevende seizoen van Riverdale wordt het laatste. In een recent interview met Grazia laat Reinhart weten dat ze klaar is voor nieuwe projecten. “Ik heb er vooral zin in, omdat ik al zoveel leuke dingen na Riverdale heb”, vertelt ze. “Het voelt alsof ik eindelijk mijn vleugels kan spreiden en iemand anders kan zijn dan Betty Cooper. Ik ben klaar om haar achter te laten.”

Look Both Ways

En dat ze klaar is voor een afscheid, bewees ze al met haar nieuwe Netflixproject Look Both Ways. Die film volgt Reinharts personage Natalie doorheen twee mogelijke scenario’s in haar leven. In het ene blijft ze in haar thuisstad in North-Carolina en in de andere verhaallijn verhuist ze naar Los Angeles om haar droom na te jagen. Look Both Ways toont wat er in beide werelden zou kunnen gebeuren.

Meer
Lees meer...