‘Riverdale’-acteur KJ Apa drinkt moedermelk van vriendin in z’n koffie: “Ik hou ervan”

KJ Apa en zijn vriendin Clara Berry werden vorige maand de ouders van hun eerste zoontje Sasha Vai Keneti Apa. Clara geeft op dit moment borstvoeding aan haar zoontje en ook KJ mag daarvan meegenieten, zo leren we in een video die de acteur deelde op Instagram.

De Nieuw-Zeelandse acteur KJ Apa krijgt gemengde reacties op een nieuwe video op Instagram. Daarop doet hij namelijk op café moedermelk van zijn vriendin in z’n koffie.

“Melkmachine”

In de video is te zien hoe KJ de dop van de papfles van zijn zoontje draait en vervolgens een scheut van de moedermelk in z’n koffie doet. Vervolgens neemt hij een goedkeurend slokje van de koffie. Bij de video, deelde hij de caption: “Mijn vrouw is een melkmachine en ik hou ervan.”

Clara Berry, de melkmachine in hoogsteigen persoon, reageerde al onder de video: “Blij dat ik m’n gezin kan voederen.” Daarnaast kreeg de video ook al andere (gemengde) reacties. Zo schreef Vanessa Morgan, die Toni Topaz speelt in Riverdale: “Ja, ik had het je gezegd!” Vanessa beviel eerder dit jaar van haar eerste zoontje en zal dus waarschijnlijk ook een grote fan zijn geweest van haar eigen moedermelk. Ook Haley Law (Valerie Brown in Riverdale) reageerde positief: “Ik hou hier zoveel van.”

Andere reacties waren minder positief. Zo schreef een fan: “Ik kan je niet blijven verdedigen, KJ”. Een andere vroeg: “Wat speelt er zich toch af in zijn hoofd?”. Maar er is de fans nog iets opgevallen.

Bekijk hier de video op Instagram:

Wife

Bij de video gebruikte KJ het woord ‘wife’, dus echtgenote. Maar KJ en Clara hebben nooit eerder publiek gezegd dat ze getrouwd zijn. Ofwel gebruikt KJ wife als een koosnaampje, ofwel is het koppel dus stiekem in het huwelijksbootje gestapt.

KJ en Clara vormeen een koppel sinds 2019 en maakten hun relatie Instagram official in 2020. Eerder dit jaar lieten ze weten dat ze hun eerste kindje verwachtten samen. Hun zoontje Sasha Vai Keneti Apa werd geboren op 23 april 2021.

Clara maakte het nieuws van de geboorte van haar zoontje bekend met een schattige foto op Instagram:

Meer
Lees meer...