Left Right
scrollTop top

Riverdale seizoen 6 krijgt een releasedatum voor Netflix


Riverdale seizoen 5
© Netflix

We wachten nog op het tweede deel van het vijfde seizoen van Riverdale op Netflix, maar ondertussen weten we alleen het zesde seizoen te zien zal zijn op de streamingdienst. Het goede nieuws daarbij is dat beide seizoenen elkaar snel zullen opvolgen.

In een normaal jaar zou seizoen 5 van Riverdale al afgerond moeten zijn, maar de coronapandemie stak daar een stokje voor. Omdat de opnames van dat seizoen maanden stillagen, zijn voorlopig nog maar 10 van de 19 afleveringen uitgezonden. Op dit moment wordt de tweede helft van dat vijfde seizoen afgewerkt. Vanaf 11 augustus kan je op Netflix weer terecht voor je wekelijkse portie Riverdale, negen weken lang.

Vijf afleveringen

Na die afleveringen zullen de fans niet lang moeten wachten op de start van het zesde seizoen van Riverdale. Aan de website Decider maakte Mark Pedowitz van de zender The CW bekend dat de eerste afleveringen van dat seizoen al in november van dit jaar uitgezonden zullen worden.

Dat zal gebeuren in een “speciaal evenement van vijf afleveringen”. Wat daarmee precies bedoeld wordt, is wel niet geweten. Mogelijk gaat het over de eerste vijf afleveringen van het zesde seizoen die dit jaar nog worden uitgezonden, waarna de reeks opnieuw een pauze neemt om pas in 2022 het vervolg te tonen.

Zoek je ondertussen iets anders om te bekijken? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…