‘Riverdale’ krijgt een zesde seizoen

Op dit moment kan je elke week een nieuwe aflevering bekijken van het vijfde seizoen van Riverdale. Maar nu al heeft The CW bevestigd dat er ook een zesde seizoen zal volgen. Door de coronamaatregelen is het echter nog niet duidelijk wanneer de productie van dat seizoen van start zal kunnen gaan.

Riverdale is een groot succes voor The CW en Netflix. De reeks telt op dit moment vijf seizoenen, maar er komt ook een zesde aan. Dat heeft de zender The CW bevestigd net voor de langverwachte graduation-aflevering van de reeks uitgezonden werd.

Riverdale

Binnenkort komt de aangekondigde tijdsprong in Riverdale eraan. Na de graduation van de groep zullen er namelijk enkele jaren overgeslagen worden. We krijgen de groep vervolgens te zien op een volledig nieuwe setting, waarbij ze na zeven jaar terug in Riverdale belanden.

Aflevering 3 van seizoen 5, ‘Chapter Seventy-Nine: Graduation’, is sinds vandaag te vinden op Netflix. En de aflevering van volgende week, die op donderdag 11 februari verschijnt, zal zich dus zeven jaar verder afspelen. Het is daardoor nog niet geweten of het zesde seizoen de gebeurtenissen na het vijfde seizoen zal volgen of misschien dieper in zal gaan op wat er met de personages gebeurde tijdens de zeven jaar die we in het vijfde seizoen niet te zien kregen.

Bekijk hier de teaser voor de derde aflevering van het vijfde seizoen van Riverdale:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...