Riverdale-acteur KJ Apa verwelkomt eerste kindje met model Clara Berry

Het is officieel: Nieuw-Zeelandse hottie KJ Apa (24) is een kersverse baby daddy geworden. Zijn vriendin, de 27-jarige Clara Berry, maakte in een Instagrampost op zondag 26 september bekend dat ze was bevallen.

“Sasha Vai Keneti Apa, geboren op 23 september”, schreef de trotse mama onder de post. “Hij is de perfecte perfectie. Ik heb zoveel geluk, omdat ik nu twee mannen heb in mijn leven die mijn hart vullen met enorm gigantische liefde.”

De Riverdale-ster zelf repostte het blijde nieuws op zijn Instagramstory en gaf zijn vriendin, en nu ook baby mama, een subtiele shout-out voor de promotie van zijn nieuwe album op vrijdag 24 september. “Dankjewel @clara.berry voor het tillen van mijn liefde voor jou naar een hele andere dimensie deze week”, voegde hij toe in zijn Instagrampost, terwijl hij ook nog verschillende vrienden en familieleden bedankte.

Felicitaties

Apa’s coacteurs uit hitserie Riverdale waren de eersten die de nieuwe ouders feliciteerden op Instagram.

“River’s nieuwe bestie!!! #boymom!”, schreef Vanessa Morgan, verwijzend naar haar zoontje River, die begin 2021 werd geboren.

“Zo’n mooie naam. Proficiat Clara!!!”, reageerde actrice Camila Mendes.

Instagram official

Eind 2019 ontstonden er geruchten dat Apa en Berry met elkaar aan het daten waren, nadat ze gespot werden op elkaars sociale media. In januari 2020 bevestigde de Riverdale-hottie de relatie. En in mei 2021 onthulde het koppel dat ze hun eerste kindje verwachten, waarbij Apa een persoonlijke foto van het model postte waar ze trots haar blote zwangere buik toont.

Berry postte later ook een foto van zichzelf en tagde haar vriend in het midden van haar zwangere buikje. “Ze is zwanger btw”, reageerde de acteur in de comments, waarop het model antwoordde: “Wij wel.”

Meer
Lees meer...