Nieuwe Netflixfilm ‘Look Both Ways’ toont twee verschillende levens van Lili Reinhart

Heb je je ooit afgevraagd hoe je leven eruit zou zien als je compleet andere keuzes zou maken? In de aankomende, romantische Netflixfilm Look Both Ways zullen we dat mogen ontdekken. Zo volgen we in de film dus niet één, maar twee verschillende levens van het hoofdpersonage vertolkt door Riverdale-actrice Lili Reinhart. Hoe kan dat? In de kersverse trailer van de film wordt het allemaal wat duidelijker.

Netflix onthulde zopas de trailer van de nieuwe, romantische film Look Both Ways. En die laat je op een geheel nieuwe manier naar de wereld kijken. In de film speelt Riverdale-ster Lili Reinhart de hoofdrol.

Look Both Ways

Look Both Ways is niet je standaard romantische Netflixfilm. In de film volgen we namelijk twee afzonderlijke levens van Natalie (Lili Reinhart). Op de avond van Natalies proclamatie splitst haar leven zich in twee verschillende realiteiten. In één scenario raakt ze zwanger en blijft ze in haar geboortestad om een kindje op te voeden. In het ander raakt ze niet zwanger en verhuist ze als pas afgestudeerde naar Los Angeles. Op beide wegen ervaart Natalie de ware liefde, probeert ze haar droomcarrière als kunstenares na te jagen en herontdekt ze zichzelf.

De Keniaanse filmregisseuse Wanuri Kahiu nam de regie van Look Both Ways op zich. Naast Lili Reinhart zien we in de film ook nog Danny Ramirez (Top Gun: Maverick), David Corenswet (Hollywood), Aisha Dee (The Bold Type), Andrea Savage (I’m Sorry.), Luke Wilson (Stargirl, Legally Blonde) en Nia Long (The Fresh Prince of Bel-Air). De twee levenswegen van Lili Reinhart kunnen we vanaf 17 augustus volgen op Netflix.

Bekijk hieronder de trailer van Look Both Ways:

Look Both Ways verschijnt vanaf 17 augustus op Netflix. Kijk ook eens tussen onze top 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...