Left Right
scrollTop top

‘Riverdale’-actrice Lili Reinhart: “Het zevende seizoen is waarschijnlijk het laatste”


'Riverdale'-actrice Lili Reinhart: "Het zevende seizoen is waarschijnlijk het laatste"
© CW Network

Riverdale is sinds 2017 een vaste waarde tussen andere populaire series. Nu, vijf jaar later, is de reeks toe aan zijn zesde seizoen, en ook een zevende seizoen zal waarschijnlijk volgen. Al zal dat wellicht het einde zijn voor Archie en co. Dat vertelde actrice Lili Reinhart, die Betty Cooper speelt, tijdens een livestream op Instagram.

Wat begon als een geheimzinnige spannende tienerserie in 2017, is uitgebloeid tot een fantasy/horrorserie met meerdere hoeken af. Riverdale koos er meerdere keren voor om het verhaal 180 graden te draaien om zo niet in één bepaald genre te passen. Leuke uitdaging, maar dat zorgde er ook voor dat fans en kijkers de serie al snel chaotisch en over the top vonden. Toch is Riverdale nu toe aan zijn zesde seizoen, en zal er volgens actrice Lili Reinhart een zevende nog volgen. Daarna zouden de contracten van de acteurs aflopen en zou de serie stoppen.

Contracten

Het was tijdens een Instagram Live, dat Lili Reinhart de vraag “Wanneer eindigt Riverdale?” kreeg. De actrice antwoordde “Ik weet het niet. We hopen op een zevende seizoen. En dat zal waarsch- waarschijnlijk het laatste zijn.” Die uitspraak leek genoeg om de 28 duizend meekijkende fans gelukkig te houden, ook al is er nog niks officieel gecommuniceerd.

Dat seizoen 7 wel eens het laatste zou kunnen zijn, zou te verklaren zijn door een uitspraak van een van Reinhart’s collega’s, acteur KJ Apa. Apa vertelde in 2020 aan de Amerikaanse nieuwssite Decider dat hij nog een contract had voor drie jaar, dat wil zeggen tot 2023. De kans bestaat dat ook de andere hoofdrolspelers, waaronder Lili Reinhart, Cole Sprouse, Casey Cott en Madelaine Petsch, hetzelfde contract hebben getekend. Net tijd genoeg om nog een laatste seizoen in te blikken dus.

Bekijk de trailer van seizoen 6 hieronder:

Het eerste deel van het zesde seizoen is nu te zien op Netflix. Het tweede deel komt ergens begin 2022 online.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…