Miles Teller en Tom Cruise “in gesprek” voor ‘Top Gun 3’

Top Gun: Maverick, het langverwachte vervolg op Top Gun uit 1986, is uitgegroeid tot de succesvolste film van het jaar. En een van de sterren uit die sequel, acteur Miles Teller, deed nu een verrassende onthulling. Zo verklapt Teller dat hij het met Tom Cruise al eens gehad heeft over een mogelijke derde Top Gun-film.

De nieuwe actiefilm Top Gun: Maverick is de meest succesvolle Tom Cruise-film ooit. Maar het is ook de eerste film die in 2022 de kaap van 1 miljard dollar weet te overschrijden aan de wereldwijde box office. Hiermee verslaat het de vorige koploper, de Marvelfilm Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Dat succes kan ervoor zorgen dat er nog een derde Top Gun-film komt. Hoofdrolspeler Miles Teller, die in Top Gun: Maverick de rol van Bradley Bradshaw aka Rooster vertolkt, bevestigde onlangs deze mogelijkheid. “Ik heb het er wel al eens over gehad met Tom Cruise”, onthulde Teller recent aan Entertainment Tonight. “We zien wel”, voegde hij eraan toe.

Toms beslissing

Teller zei er wel bij dat de beslissing of Top Gun 3 er effectief komt bij Tom Cruise ligt. Die heeft echter voordat hij toezegde op Maverick al laten vallen dat hij meespelen in een eventueel vervolg daarop niet meteen zag zitten. “Het zou natuurlijk geweldig zijn, maar dat is aan Tom Cruise om te beslissen”, zei Teller nog. “Het is volledig Toms beslissing.”

Indien je de sequel op Top Gun uit 1986 nog niet hebt gezien, dan is nu het moment om naar de cinema te lopen. Als het niet is om je onder te dompelen in nostalgie dan is het om die ene strandscène te kunnen zien op groot scherm. Tom Cruise is ondertussen in Londen, druk bezig met de opnames van de aankomende, zevende Mission: Impossible-film.

Meer
Lees meer...