Alweer een nieuw Sims-pakket, en dit is er eentje om van te ‘smullen’

Het vorige accessoirepakket was nog maar net uit en Maxis lanceert er weer eentje. De Sims 4 Coole Keukenaccessoires brengt verschillende voorwerpen, kapsels en outfits met zich mee.

Bij de voorwerpen kan je onder andere een nieuwe ijsmachine vinden. Met de 30 verschillende smaken en verschillende toevoegingen zoals slagroom, fruit, kaneelstokjes, siropen en sauzen kan je wel heel wat combinaties maken. Naarmate de kookvaardigheid van je Sim verbetert, stijgt ook het aantal smaken die beschikbaar worden. Elk type ijsje heeft een ander effect op je Sims en zorgt voor verschillende emoties.

Keukens

Het rare is dat er veel kledij en kapsels toegevoegd zijn terwijl dit accessoirepakket rond keukens draait. Gelukkig zijn er wel een paar leuke decoratieve objecten en natuurlijk een nieuw fornuis en bijpassende koelkast. Daarnaast kan je ook een nieuwe set keukenkasten, -aanrechten en –eilanden vinden.

Als je zelf niet echt zo’n bouwer bent of geen kaas hebt gegeten van inrichten kan je twee reeds ingerichte keukens gewoon aan je huis toevoegen. In de trailer laten ze enkele hippe keukens zien, deze kan je zelfs downloaden via de Galerij op Origin. Er wordt niet zo veel nieuws aangeboden maar gelukkig heeft Maxis bij de laatste gratis game-update vaatwassers toegevoegd die dan ook zeer positief onthaald werden bij de Simmers.

Beetje mager

Al bij al is dit pakket een beetje mager uitgevallen. Gelukkig is het een accessoirepakket en die kosten nog geen tien euro. Het wordt alvast uitkijken naar november, dan wordt een nieuw uitbreidingspakket gelanceerd namelijk De Sims 4 Beleef Het Samen. Dit kost 39,99 euro en bevat veel meer gameplay.

Om even duidelijk het verschil aan te tonen tussen de pakketten:

  • Uitbreidingspakketten of expansion packs 39,99€
  • Game packs 19,99€
  • Accessoirepakketten 9,99€

En dan heb je ook nog de gratis game-updates die in het verleden al heel leuke dingen zoals zwembaden en geesten hebben toegevoegd voor iedereen.

Meer
Lees meer...