‘And Just Like That…’ seizoen 2: Dan toch een terugkeer van Samantha Jones?

And Just Like That is Samantha Jones terug! Na veel speculatie zal het personage van Kim Catrall (65) dan toch haar opwachting maken in het tweede seizoen van de Sex and the City-reboot. Dat maakte de regisseur Michael Patrick King bekend in een interview met Variety.

Streamingdienst HBO maakte in maart bekend dat er een tweede seizoen van de Sex and the City-reboot And Just Like That in de maak is. In het eerste seizoen zagen we hoe de drie vriendinnen Carrie, Charlotte en Miranda na al die jaren nog steeds een bewogen leventje leiden in New York City. De vierde vriendin Samantha, gespeeld door Kim Catrall, was hier echter niet te zien. Maar daar zou in het tweede seizoen verandering in komen.

Terugkeer

In And Just Like That… maken Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristen Davis) en Miranda (Cynthia Nixon) weer een heleboel mee. Maar de flamboyante Samantha Jones was hier enkel maar te horen via een paar sms’jes met vriendin Carrie. In realiteit zag Kim Cattrall een terugkeer naar de serie gewoonweg niet zitten. De actrice heeft dit zelf in het verleden, ook in een interview met Variety, al expliciet aangegeven. Een slechte relatie met haar castmembers, vooral met Sarah Jessica Parker, zou hier voor iets tussen zitten.

Ook de producer van And Just Like That…, Michael King, gaf eerder al aan dat de deur niet open stond voor een terugkeer van Catrall. Maar toen hem in een interview met Variety gevraagd werd of Samantha in seizoen 2 terug zal verschijnen, antwoordde King: “Ja!”. Hij was verder wat terughoudend om meer info te delen, maar voegde wel toe: “Mijn doel is om alle personages samen te brengen, zodat ze niet zozeer op afzonderlijke landingsbanen staan”. Maar op welke manier Samantha precies zal terugkeren, wordt dus nog afwachten tot seizoen 2 te streamen is op Streamz.

Meer
Lees meer...