Angus Cloud (Fez van ‘Euphoria’) overleden op 25-jarige leeftijd

De 25-jarige acteur Angus Cloud is overleden. Dat meldt TMZ. De familie van Cloud deelde het nieuws met hen mee. Angus Cloud is vooral bekend voor zijn rol als drugdealer Fezco in de HBO-reeks Euphoria.

De familie van Angus Cloud liet met het volgende statement aan TMZ weten dat de acteur overleden is. “Het is met pijn in ons hart dat we vandaag afscheid hebben moeten nemen van een prachtig persoon. Als een artiest, een vriend, een broer en een zoon, was Angus zo speciaal voor ons op zoveel verschillende manieren.”

Angus Cloud

In het statement laat de familie ook weten dat Angus’ vader vorige week pas overleed en dat hij het moeilijk had met dit verlies. “Het enige geruststellende is dat we weten dat Angus herenigd is met zijn vader, die zijn beste vriend was. Angus was altijd heel open over zijn mentale gezondheid en we hopen dat zijn overlijden een reminder kan zijn voor anderen dat ze niet alleen zijn en hun gevecht niet in stilte moeten voeren. We hopen dat de wereld hem herinnerd voor z’n humor, z’n lach en z’n liefde voor iedereen. We vragen voor privacy op dit moment en we proberen dit hartverscheurende verlies een plaats te geven.”

Angus Cloud maakte in 2019 zijn acteerdebuut als Fezco in Euphoria en scoorde daarna nog verschillende rollen in series en films. Zo was hij te zien in de films The Line en North Hollywood. Daarnaast was Angus Cloud ook te zien in videoclips van Noah Cyrus, Juice WRLD en Becky G & Karol G. Hij vierde op 10 juli nog zijn 25ste verjaardag.

Wie met vragen zit over zelfdoding, of nood heeft aan een gesprek, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

Meer
Lees meer...