Animatiefilm ‘Spellbound’ van makers ‘Toy Story’ en ‘Shrek’ krijgt eerste teaser trailer

Netflix pakt dit najaar uit met een veelbelovende animatiefilm. Spellbound is namelijk gemaakt door mensen die meewerkten aan Shrek en Toy Story, maar nu hun debuut maken bij Netflix. De film volgt een meisje dat er na een ruzie met haar ouders voor zorgt dat zij in monsters veranderen.

Wie denkt aan animatiefilms denkt waarschijnlijk al snel aan de films van Pixar, Disney en Illumination, maar ook Netflix brengt steeds meer animatiefilms uit. Denk zo maar aan Leo, Over the Moon en Orion and the Dark. De volgende is Spellbound, waarvoor de streamingdienst beroep kon doen op een ervaren team.

Spellbound

In Spellbound volgen we Ellian (Rachel Zegler), een prinses die ruzie krijgt met haar ouders, de koning (Javier Bardem) en koningin (Nicole Kidman) van Lumbria. Door een mysterieuze spreuk veranderen haar ouders in monsters. Het trio zal nu op zoek moeten naar een manier om de spreuk te doorbreken, maar dat belooft niet makkelijk te worden. In de eerste teaser trailer krijgen we al een deel van de reis van Ellian en haar monsterlijke ouders te zien.

Voor de film kon Netflix beroep doen op enkele klinkende namen en dan hebben we het niet enkel over stemacteurs Rachel Zegler (West Side Story), Javier Bardem (Dune) en Nicole Kidman (Expats). De regie is namelijk in handen van Vicky Jenson, die eerder al verantwoordelijk was voor Shrek en Shark Tale. John Lasseter, die onder andere Toy Story en Cars regisseerde, is een van de producers voor de film. Voor de muziek kon Netflix dan weer rekenen op Menken (Beauty and the Beast) en Glenn Slater (Tangled).

Spellbound zal vanaf 22 november 2024 te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de teaser trailer voor Spellbound:

Spellbound verschijnt op vrijdag 22 november op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...