‘Expats’ met Nicole Kidman krijgt officiële trailer

Prime Video heeft de officiële trailer gelost voor de miniserie Expats. De reeks is gebaseerd op de bestseller The Expatriates van Janice Y.K. Lee. In de trailer krijgen we hoofdrolspeelster Nicole Kidman al uitgebreid te zien.

Prime Video heeft de officiële trailer voor de reeks Expats gedeeld. De reeks, die vanaf januari te vinden zal zijn op de streamingdienst, kan beroep doen op een absolute sterrencast met Nicole Kidman (Big Little LiesThe Undoing), Sarayu Blue (Never Have I EverBlockers), Yoo Ji-youn (The Sky Is EverywhereSmoking Tigers), Brian Tee (Chicago MedTeenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) en Jack Huston (House of Gucci, Fargo).

Expats

Expats speelt zich af in Hongkong in 2014, waar we het leven van drie Amerikaanse vrouwen volgen. Margaret (Nicole Kidman), Hilary (Sarayu Blue) en Mercy (Yoo Ji-young) zijn expats in de bruisende en drukke stad. Daar komen ze na een familiedrama met elkaar in contact en raken hun levens onlosmakelijk met elkaar verbonden. In de trailer krijgen we al te zien wat dat drama is en welke impact dit heeft op hun leven.

De reeks stelt privileges in vraag en onderzoekt wat er gebeurt wanneer de grens tussen slachtoffer en dader vervaagt. Expats is geregisseerd door Lulu Wang, die eerder al verantwoordelijk was voor Posthumous (2014) en The Farewell (2019). Het schrijversteam van Expats bestaat uit Vera Miao (Two Sentence Horror Stories), Gursimran Sandhu (Game of Thrones), de originele auteur Janice Y. K. Lee, Alice Bell (The Beautiful Lie) en regisseur Lulu Wang. Nicole Kidman is een van de executive producers van de reeks. Expats zal vanaf vrijdag 26 januari 2024 te vinden zijn op Prime Video. De reeks zal bestaan uit zes afleveringen.

Bekijk hier de officiële trailer voor Expats:

Expats verschijnt op 26 januari 2024 op Prime Video.

Meer
Lees meer...