Animatiereeks over Britse prins George krijgt eerste teaser

HBO komt met een animatiereeks over prins George, de oudste zoon van prins William en Kate. Wanneer die precies zal verschijnen, is nog niet geweten, maar we krijgen nu al een klein voorsmaakje van wat we mogen verwachten.

Amper 7 jaar oud is hij, maar de Britse prins George mag binnenkort al zeggen dat hij zijn eigen animatiereeks heeft. HBO kondigde de reeks aan in januari 2020 en nu krijgen we eindelijk de eerste beelden te zien.

The Prince

Het idee voor The Prince ontstond door het razend populaire Instagram-account van Gary Janetti met bijna één miljoen volgers. Daar spot de Amerikaanse producent en schrijver met de Britse royals door de ogen van prins George, de oudste zoon van prins William en Kate Middleton. De animatiereeks zal te zien zijn via de streamingdienst HBO Max. Een exacte releasedatum is er nog niet. Maar aangezien we nu al de eerste bewegende beelden krijgen, lijkt die dichterbij te komen.

Het eerste fragment dat we te zien krijgen is een kerstboodschap door de Queen en haar achterkleinzoon prins George. Zij proberen een positieve eindnoot aan 2020 te breien, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. We komen in het korte fragment al te weten dat de geanimeerde prins George niet op zijn royale mondje is gevallen en over alles wel een gepeperde mening heeft.

Pre-Megxit

De aankondiging van de reeks werd gemaakt voor de coronacrisis uitbrak en voor prins Harry en Meghan beslisten om afstand te doen van hun koninklijke titels. Het valt dus nog af te wachten of die twee gebeurtenissen een rol zullen spelen in de reeks.

In het fragment dat we nu al te zien krijgen, haalt prins George wel al enkele actuele thema’s aan. Daardoor vermoeden wij alvast dat de reeks dicht bij de realiteit zal blijven en dat we ons dus mogen verwachten aan een flinke portie Megxit.

De stemmen in de reeks zullen verzorgd worden door schrijver en producer van de reeks Gary Janetti (prins George), Orlando Bloom (prins Harry), Condola Rashad (Meghan Markle), Iwan Rheon (prins William), Lucy Punch (Kate Middleton), Tom Hollander (prins Philip en prins Charles), Alan Cumming (Georges butler Owen) en Frances De La Tour (Queen Elizabeth II).

Meer
Lees meer...