Anna Delvey lost teaser voor podcast die ze maakte tijdens huisarrest

De echte Anna Delvey komt binnenkort met haar eigen podcast. Delvey zal de host zijn van de show, die heel toepasselijk de naam The Anna Delvey Show kreeg. In de reeks zal ze in gesprek gaan met verschillende bekende namen. The Anna Delvey Show werd opgenomen in Anna Delveys appartement in New York City, aangezien ze nog steeds onder huisarrest staat.

Dankzij Netflix weet ondertussen bijna iedereen wie Anna Delvey is. De reeks Inventing Anna vertelde het opmerkelijke – en volgens Delvey zelf althans – waargebeurde verhaal van Anna Sorokin die zich een weg naar de top loog. Ze kon lang genieten van het luxeleven, maar uiteindelijk viel ze door de mand. Ze verbleef in totaal vier jaar in de cel en kwam vorig jaar vrij. Sindsdien moet ze wel in huisarrest blijven. Maar dat hield haar dus niet tegen om haar eigen podcast te maken.

Anna Delvey

Zoals ook te zien was op het einde van Inventing Anna, werd Anna Sorokin veroordeeld tot een geldboete en een gevangenisstraf. Daardoor verbleef ze van april 2019 tot februari 2021 in de gevangenis. Amper een maand na haar vrijlating werd ze opnieuw opgepakt. Deze keer door Immigration and Customs Enforcement (ICE). Haar visum was niet in orde, waardoor ze illegaal in de Verenigde Staten verbleef.

Sorokin werd opnieuw opgesloten. Begin 2022 kreeg ze te horen dat ze de Verenigde Staten definitief moest verlaten en terug moet keren naar Duitsland. Maar dat vocht ze opnieuw aan. En met succes. Haar borgsom werd vorige week op 10.000 dollar (9.321 euro) gezet, een bedrag dat ze makkelijk kon betalen. Anna Sorokin kreeg van Netflix namelijk een bedrag van maar liefst 320.000 dollar (298.280 euro) om haar levensverhaal te mogen verfilmen. 

Helemaal vrij is ze nog niet, want Sorokin moet wel onder huisarrest blijven. Ze staat onder elektronisch toezicht en kan haar woning dus niet verlaten. Daarnaast mag ze ook geen sociale media gebruiken en mag ze ook geen derden uit haar naam laten posten. Maar toch zullen we binnenkort heel wat van haar te horen krijgen.

The Anna Delvey Show

Ze kondigde het eerder al aan, maar nu is het ook officieel. Anna Delvey komt met haar eigen podcast. The Anna Delvey Show heeft nu een eerste trailer gekregen en al een korte inleiding over wat we mogen verwachten. De podcast wordt gemaakt als onderdeel van de reeks Always On van podcaststudio Audio Up. In The Anna Delvey Show zal Anna Delvey elke week een gast ontvangen waarmee ze in dialoog gaat en zal spreken over het concept van juist en fout en wat het betekent om een “rule breaker” te zijn. Bij de gasten zijn onder andere actrice Julia Fox, model Emily Ratajkowski, singer-songwriter Julie Cumming, comédienne Whitney Cummings en toneelschrijver Jeremy Harris.

“Het wordt de eerste keer dat ik mijn eigen platform krijg om mijn persoonlijke opinie te geven over de fascinatie van het publiek met mijn levensverhaal”, vertelt Anna Delvey zelf over de podcast. “Ik zal in dialoog gaan met verschillende gasten uit verschillende achtergronden, zoals business, media, entertainment, kunst en meer. Ik wil uitzoeken hoe het breken van regels je naar de top kan helpen, maar ook kan neerhalen, met uiteenlopende reacties van het publiek tot gevolg.”

In de podcast zullen we ook al de eerste single van Anna Delvey te horen krijgen. Het is nog niet geweten wanneer The Anna Delvey Show zal verschijnen. Maar aangezien we al enkele fragmenten te horen krijgen in de trailer, zal het vermoedelijk voor heel binnenkort zijn.

Beluister hier de teaser voor The Anna Delvey Show:

Meer
Lees meer...