Anna Sorokin neemt nieuwe advocaten aan om in de Verenigde Staten te kunnen blijven

Anna Sorokin, die we ook kennen onder de naam Anna Delvey, blijft proberen om in de Verenigde Staten te blijven. Enkele weken geleden oordeelde de rechtbank dat ze het land moest verlaten en terug moest keren naar Duitsland, maar Sorokin doet er alles aan om dat tegen te gaan. Nu heeft ze een nieuw juridisch team aangenomen om de deportatie aan te vechten.

Door de Netflixreeks Inventing Anna kent iedereen nu het verhaal van Anna Sorokin aka Anna Delvey. Zij loog zich een weg naar een luxeleventje tot ze opgepakt werd. Hoewel het verhaal van de Netflixreeks uitverteld is, blijft het verhaal van de echte Anna Delvey aandikken. Dit zijn de nieuwste ontwikkelingen in de zaak.

Deportatie

Zoals ook te zien was op het einde van Inventing Anna, werd Anna Delvey veroordeeld tot een geldboete en een gevangenisstraf. Daardoor verbleef ze van april 2019 tot februari 2021 in de gevangenis. Amper een maand na haar vrijlating werd ze opnieuw opgepakt. Deze keer door Immigration and Customs Enforcement (ICE). Haar visum was niet in orde, waardoor ze illegaal in de Verenigde Staten verbleef.

Sorokin werd opnieuw opgesloten en bracht meer dan een jaar door in de gevangenis. Tot ze vorige maand te horen kreeg dat ze het land definitief moest verlaten en terug moet keren naar Duitsland. Maar die beslissing vecht ze nu aan.

Nieuw juridisch team

Het was al duidelijk dat Anna Sorokin zich niet ging neerleggen bij de beslissing. En nu blijkt dat ze daarvoor een nieuw juridisch team onder de arm heeft genomen. In Inventing Anna wordt Sorokin bijgestaan door advocaat Todd Spodek, maar die ruilde ze na haar veroordeling in voor Audrey A. Thomas. Tot voor kort was Thomas nog steeds haar vaste advocaat.

Maar nu heeft Sorokin dus opnieuw een nieuw duo advocaten onder de arm genomen. Het gaat om Manny Arora, die haar zal helpen met haar criminele rechtszaak, en Charles Kuck, die zich zal buigen over de deportatie.

“Ondankbare b*tch

Het eerste plan van het nieuwe team van Sorokin is om de Lozada-motie te gebruik. Daardoor wordt de zaak heropend omdat de vorige advocaat z’n werk niet goed gedaan zou hebben. Sorokin schreef al een brief waarin ze aangeeft dat Thomas haar werk niet goed gedaan heeft.

Thomas reageerde bij Insider al op die brief. Daarbij liet ze weten dat Anna Sorokin een “ondankbare b*tch” is. “Ik heb mijn eigen geld geïnvesteerd in het helpen van Anna.” Thomas denkt ook dat de motie niet zal lukken aangezien ze wel degelijk haar werk gedaan zou hebben.

Meer
Lees meer...