Apple werkt aan dunnere iPhone 17 voor 2025: Grootste designrevolutie sinds iPhone X

Apple lijkt in 2025 een flinke stap voorwaarts te maken met de iPhone 17. Volgens betrouwbare bronnen werkt de techgigant aan een dunner model, wat wellicht de grootste designupdate sinds de iPhone X in 2017 zal betekenen.

De geruchten over een dunnere iPhone kregen voeding toen Apple twee weken geleden de iPad Pro lanceerde, die officieel het dunste apparaat van het bedrijf is. In navolging daarvan zou Apple nu onderzoeken of het ook de iPhone dunner dan ooit kan maken. Dat meldt de website The Information.

Deze dunnere iPhone zou dan de naam mogelijk iPhone 17 Slim krijgen. Het toestel wordt de vervanger van de Plus-versie, die volgens bronnen niet aan de verkoopverwachtingen voldeed en wordt afgevoerd in 2025.

Een revolutie in design

De website Engadget meldt dat de iPhone 17 Slim een ware designrevolutie teweeg zal brengen. Apple zou verschillende ontwerpen overwegen, met mogelijk de introductie van aluminium. De frontcamera zou een upgrade krijgen, terwijl de Dynamic Island kleiner dan ooit tevoren wordt. Qua schermgrootte bevindt de 17 Slim zich tussen de Pro en Pro Max modellen.

Deze revolutionaire veranderingen komen wel met een prijskaartje. De iPhone 17 Slim wordt naar verwachting de duurste iPhone ooit.

Apple heeft deze geruchten nog niet officieel bevestigd. De iPhone 17 lancering is pas gepland voor september 2025, dus we zullen tot die tijd moeten afwachten wat de plannen van het bedrijf zijn.

Meer
Lees meer...