Apple komt met nutteloze ‘slofies’: dit zijn de grappigste reacties

Apple iPhone 11 slofie
Apple

Apple heeft gisteren de iPhone 11 en 11 Pro voorgesteld. Deze zal vooral een indrukwekkende camera hebben en die camera heeft ook een nieuw snufje. Dankzij de verbeterde camera kan je met de iPhone 11 (Pro) namelijk vertraagde selfies, of zoals Apple ze zelf omschrijft: slofies.

“Wil je mee op de slofie?” Het klinkt voorlopig als een hele vreemde en misschien zelfs ongepaste vraag, maar de kans is groot dat je hippe neefje of nichtje je deze binnenkort zal vragen. Een slofie is namelijk de nieuwe selfie en is het laatste snufje van Apple.

Slofie

Slofie staat voor “slow selfie” en is precies wat je denkt dat het is: een selfie in slowmotion. Deze nieuwe selfie werd met veel trots aangekondigd op het Apple event. De slofie zal namelijk een functie zijn op de nieuwste toestellen van Apple: de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro.

Maar niet iedereen is even enthousiast over de “innovatie” van Apple. Zo wordt er gelachen met de overbodigheid van een slowmotion selfie, maar het is vooral de term ‘slofie’ die stof is voor heel wat hilariteit.

Een greep uit de grappigste reacties op de slofie:

Gesponsorde artikelen