‘Arcadia’ begint opnames voor het tweede seizoen met drie nieuwe castleden

De opnames voor het tweede seizoen van Arcadia zijn begonnen. Daarbij zijn er ook meteen drie nieuwe gezichten terug te vinden op de set. Langs Vlaamse zijde gaat het om Aimé Claeys en Clara Cleymans, langs Nederlandse zijde verwelkomen we Romana Vrede. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Arcadia wordt uitgezonden.

Arcadia, de duurste Vlaams-Nederlandse serie ooit, verscheen dit voorjaar op Eén en NPO 3. Daarnaast is de serie ook te streamen via VRT MAX. Ondanks gemengde kritieken kon de reeks in Vlaanderen op alle platformen samen op meer dan 1 miljoen kijkers per aflevering rekenen. Op het einde van het eerste seizoen kwam de mededeling “wordt vervolgd” in beeld, waardoor toen al duidelijk was dat de reeks een tweede seizoen zou krijgen.

Arcadia vertelt het verhaal van een futuristische maatschappij waarin je volledige leven bepaald wordt door een burgerscore. Die kan stijgen of dalen aan de hand van je gedrag, je werk, je gezondheid en heel wat andere factoren. Is je score te laat, dan moet je Arcadia verlaten. Is je score hoog, dan krijg je allerhande privileges.

Aimé Claeys en Clara Cleymans

De sterrencast van Arcadia bestaat langs Vlaamse zijde uit Lynn Van Royen, Gene Bervoets, Natali Broods, Abigail Abraham, Boris Van Severen, Jean Janssens, Michaël Pas, Ward Kerremans en nog vele anderen. Bij die lange lijst komen met Clara Cleymans en Aimé Claeys nog twee grote namen. Het is nog niet duidelijk welke rol zij zullen spelen. Daarnaast verwelkomt Arcadia ook de Nederlandse actrice Romana Vrede.

In het tweede seizoen van Arcadia zal een andere regisseur aan het roer staan. Tim Oliehoek wordt namelijk vervangen door Joël Vanhoebrouck. Die had eerder al de regie in handen van onder andere Brasserie Romantiek, Vermist, Code 37, Eigen Kweek en Undercover.

Meer
Lees meer...