‘Arcadia’: Dit weten we al over het tweede seizoen

Dat de prestigieuze Vlaams-Nederlandse serie Arcadia een tweede seizoen krijgt, lag al langer vast. Maar nu is er ook meer nieuws over dat vervolg.

Arcadia, de duurste Vlaams-Nederlandse serie ooit ging op zondag 19 maart van start op Eén en NPO 3. Sindsdien is de reeks iedere week te zien en dat acht weken lang. Wie niet kan wachten, kan meteen ook het volledige eerste seizoen zien op VRT MAX.

Tweede seizoen

Arcadia vertelt het verhaal van een futuristische maatschappij waarin je volledige leven bepaald wordt door een burgerscore. Die kan stijgen of dalen aan de hand van je gedrag, je werk, je gezondheid en heel wat andere factoren. Is je score te laat, dan moet je Arcadia verlaten. In je score hoog, dan krijg je allerhande privileges.

Als je Arcadia uitgekeken hebt, zal je op het einde van de laatste aflevering de mededeling “wordt vervolgd” hebben gezien. Het lag dus van bij het begin vast dat er een tweede seizoen van Arcadia zou komen. Na de spectaculaire achtste aflevering waarbij er heel veel gebeurt, is het ook logisch dat er een vervolg komt.

Opnames

Het is voorlopig wel nog niet duidelijk wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn. Volgens de VRT zit het namelijk nog maar in de ontwikkelingsfase. De opnames ervan zouden wel al dit najaar van start gaan.

(Her)bekijk hier de trailer van Arcadia seizoen 1:

Arcadia seizoen 1 is te streamen via VRT MAX:

Meer
Lees meer...