‘Archer’ krijgt een elfde seizoen

De animatiereeks Archer krijgt een elfde seizoen. Dat hebben de makers dit weekend bekendgemaakt op Comic Con in San Diego. Het nieuwe seizoen staat gepland voor 2020.

Goed nieuws voor fans van Archer, want de makers van de reeks hebben dit weekend aangekondigd dat er een elfde seizoen komt. Dat seizoen zou uitgezonden worden in 2020 en de makers lichtten ook al een tipje van de sluier op over de inhoud van dat seizoen.

Coma

De laatste drie seizoenen van Archer waren anders dan wat we van de reeks gewoon waren. Archer ligt namelijk in de coma en de seizoenen spelen zich af in verschillende tijdsperiodes en tonen de personages in verschillende rollen en settings. Maar in het elfde seizoen zou er een einde komen aan uiteenlopende verhaallijnen en zouden we terugkeren naar het originele verhaal.

“We zijn enthousiast over het elfde seizoen en kijken ernaar uit om Archer te laten ontwaken uit z’n coma en terug te laten keren naar de spionagewereld, die drie jaar is verdergegaan zonder hem”, zo liet Casey Willis, de executive producer van de reeks weten op Comic Con.

Het tiende seizoen van Archer wordt momenteel uitgezonden op de Amerikaanse zender FXX. De eerste negen seizoenen van de reeks zijn te vinden op Netflix.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...