Left Right
scrollTop top

‘Archer’ seizoen 11: alles wat we al weten


Dit is al bekend over 'Archer' seizoen 11
© Netflix

De Amerikaanse televisiezender FXX heeft een elfde seizoen van Archer besteld. De reeks verschijnt op 6 mei 2020 op de zender. Wanneer Archer seizoen 11 op Netflix verschijnt, is nog niet geweten. Dit weten we al over Archer seizoen 11.

Archer-producers Matt Thompson en Casey Willis hebben aan het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly laten weten dat Archer seizoen 11 een radicaal andere setting krijgt dan de vorige seizoenen.

Bedenker Adam Reed had eerder laten uitschijnen dat de reeks na seizoen 10 gedaan zou zijn, maar sinds kort is bekend dat Sterling Archer na drie jaar uit zijn coma zal wakker worden.

Archer zal wakker worden in een wereld die heeft moeten verder draaien zonder hem. “We vonden die idee zo interessant dat we nog een seizoen wilden maken om die dynamiek te verkennen”, zei Casey Willis. “Terwijl hij in de coma lag, kwam Archer er achter wat echt belangrijk voor hem is. We willen graag zijn reactie zien op die nieuwe, echte wereld.”

Releasedatum

FX kondigt aan dat de eerste twee afleveringen van Archer seizoen 11 op woensdag 6 mei voor het eerst op televisie komen. De dag erna zullen deze afleveringen beschikbaar zijn op de streamingdienst Hulu. Wanneer Archer seizoen 11 op Netflix verschijnt, is nog niet helemaal duidelijk.

Het verhaal

Netflix

De eerste vier seizoenen van Archer vonden plaats in New York in het spionnenagentschap ISIS. Nadat de gelijknamige terreurgroep in de echte wereld zijn opmars gemaakt had, kozen de showrunners ervoor om van de personages hoge pieten in de drugshandel te maken. 

In seizoen 7 trekt Archer naar Los Angeles om een carrière als privédetective te beginnen en tegen het einde van het seizoen raakte hij in een coma. Drie seizoenen later zal hij dus wakker worden en hij wordt opnieuw spion. 

Archer zijn spieren zijn echter niet meer wat ze geweest zijn en zelfs lopen lukt niet meer goed. Zal Archer opnieuw die astrante spion worden van wie we zo houden?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…