Ariana Grande draagt Crocs op Instagram, dus euhm … ze zijn terug!

Crocs zijn terug van weggeweest. De plastieken klompen werden gespot aan de voeten van Ariana Grande, en als de populaire zangeres ze draagt, dan betekent dat maar één ding. Crocs zijn opnieuw trendy en wie mee wil zijn, zorgt er maar beter voor dat hij of zij een paar in de kast heeft liggen.

Ariana Grande is een razend populaire zangeres, maar daarnaast is ze ook voor veel meisjes een stijlicoon. Wat Ari draagt, wordt waarschijnlijk een trend. Maar bij haar laatste schoeisel hebben we toch vraagtekens.

https://www.instagram.com/p/B2PJJfBF26i/

Crocs

Ja, je leest het goed dé Ariana Grande, stijlicoon van Generation Z, heeft een foto op Instagram gepost waarop ze trots haar Crocs showt. De plastieken klompen die je mama waarschijnlijk nog steeds draagt om in de tuin te werken, zijn nu ook gespot aan de stijlvolle voeten van Ariana Grande.

Maar Ari zou Ari niet zijn als ze gewoon Crocs zou dragen. Nee, Ariana maakt ze extra stylish door er sokken in te dragen. Haal dus allemaal die Crocs van onder het stof en zoek alvast een matching paar sokken, want als Ari het doet, volgt de hippe jeugd wellicht snel.

De comeback van de Croc

Ariana Grande is niet de eerste bekende Croc-lover. Ook Post Malone is fan van de lelijke, maar zéér comfortabele, klompen. Zo ontwierp hij eerder al een collectie voor Crocs. En die collectie was een enorm succes want de schoenen waren allemaal in no time uitverkocht.

Maar da’s nog niet alles, want onlangs werden er ook Crocs gelanceerd met een buideltasje. Net zoals Crocs met hakken en ga zo maar verder. Wil je dus binnenkort écht trendy zijn? Dan schaf je je maar beter een nieuw paar Crocs aan.

Meer
Lees meer...