Left Right
scrollTop top

Ariana Grande breekt Instagram-record met foto’s huwelijk


Ariana Grande
© Zz/John Nacion/Star Max/Ipx/AP (Isopix)

Zangeres Ariana Grande stapte op 15 mei 2021 in het huwelijksbootje met haar vriend Dalton Gomez. Nu pas deelde ze de eerste foto’s van die dag en veel fans waren daar duidelijk op aan het wachten. De post van de zangeres op Instagram brak namelijk het record voor de post die het snelste 10 miljoen likes verzamelde.

Ariana Grande trouwde eerder deze maand met haar vriend Dalton Gomez. Het ging om een intiem huwelijk in het huis van Ariana Grande in Montecito in Californië. Op de plechtigheid waren enkel de naaste vrienden en familie van het koppel aanwezig, minder dan twintig mensen in totaal. Maar nu mag de hele wereld meegenieten van de mooie foto’s van het huwelijk.

Ariana Grande toonde haar vriend Dalton voor de eerste keer in mei 2020. Ze deed dat toen in de videoclip van haar nummer Stuck with U, een collaboratie met Justin Bieber. Justin was daarin te zien met zijn echtgenote Hailey Bieber en bij Ariana dook voor de eerste keer Dalton Gomez op. Later maakte Ariana de relatie “Instagram official” met een reeks schattige foto’s. En nu, een jaar later, hebben ze elkaar het jawoord gegeven.

10 miljoen in 1 uur en 41 minuten

Zo’n twee weken na haar huwelijk deelt Ariana Grande nu zelf de eerste foto’s van haar trouw. Op die foto’s is te zien dat Ariana een simpele, maar prachtige jurk van Vera Wang droeg. Haar kenmerkende paardenstaart werd voor de gelegenheid afgewerkt met een sluier.

De reeks foto’s die Ariana Grande deelde van haar huwelijk tonen duidelijk dat het om een intieme trouw ging. Op de foto’s zijn ook enkel de zangeres en haar kersverse echtgenoot Dalton te zien. Het koppel ziet er gelukkig en dolverliefd uit op de foto’s. De eerste post met foto’s heeft nu ook al een record gebroken. De post werd namelijk 10 miljoen keer geliked in 1 uur en 41 minuten, geen enkele post deed ooit beter op Instagram.

Dit is de post die het Instagram-record brak:

Bekijk hier rest van de foto’s van het huwelijk van Ariana Grande:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…