Fans zijn bezorgd: Ariana Grande gaat in op kritiek over haar lichaam

Zangeres en actrice Ariana Grande postte afgelopen dinsdag een drie minuten lange video op TikTok over de kritiek die ze krijgt op haar lichaam. Fans waren al een hele tijd aan het speculeren over de zangeres omdat ze er dunner uitziet dan voorheen. “Ik doe dit niet vaak en ik vind het ook niet leuk om te doen”, zegt ze in haar TikTok.

Beroemdheden krijgen wel vaker van hun fans te horen dat ze er te dik of te dun uitzien. Een wereld zonder kritiek bestaat niet voor hen. Ongevraagd geven fans hun mening en denken ze dat hun favoriete celebrity wel tegen een stootje kan. Dat is allesbehalve zo en dat laat Ariana Grande nu ook weten.

@arianagrande

♬ original sound – arianagrande

Ariana Grande wil haar fans op het hart drukken dat commentaar geven sowieso niet meteen hoeft. Je denkt beter twee keer na voor je een opmerking geeft, of ze goedbedoeld was of niet. “Ik denk dat we milder en minder comfortabel commentaar zouden moeten geven op het lichaam van mensen, hoe dan ook”, vertelt ze. “Als je denkt dat je iets goeds of goedbedoeld zegt, wat het ook is, gezond, ongezond, groot, klein, dit, dat, sexy, onzin … We zouden er echt aan moeten werken om dat minder te doen.”

Ongezondste versie

Op recente foto’s en video’s uit London vonden fans dat Ariana er heel mager en ongezond uitziet. Op Twitter regende het dan ook commentaar en kritiek. Velen vonden dat Ariana er voordien beter uitzag dan nu, maar dat lijkt volgens de zangeres zelf niet te kloppen.

“Het lichaam waar je mijn huidige lichaam mee vergelijkt, was de meest ongezonde versie van mijn lijf. Ik zat toen aan veel antidepressiva, en daarbij dronk ik en at ik slecht”, verklaart Ariana Grande. “Ik was echt at the lowest point of my life toen ik eruitzag als wat jullie gezond noemen, maar in feite was ik toen niet gezond.”

Meer
Lees meer...