Netflixfilm ‘Don’t Look Up’ met onder andere Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Timothée Chalamet en Ariana Grande krijgt trailer

Netflix wil duidelijk een grotere rol spelen in de filmindustrie. Zo komt de streamingdienst binnenkort met z’n eerste blockbuster Red Notice, maar zit er ook nog een andere indrukwekkende film aan te komen. Don’t Look Up wordt een komedie die vooral opvalt door de absolute sterrencast. En die film heeft nu een eerste trailer gekregen.

Netflix komt in december met een nieuwe veelbelovende film. Don’t Look Up wordt een komedie met een enorm indrukwekkende cast. In een eerste teaser trailer krijgen we nu een blik op de inhoud van die film.

Don’t Look Up

Don’t Look Up is een komedie over het einde van de wereld. Twee astronomen, Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) en Dr. Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), ontdekken dat de Aarde binnen zes maanden getroffen zal worden door een meteoriet. Ze willen de mensen daarvan op de hoogte brengen en hen waarschuwen voor het einde van de wereld. Maar niemand lijkt hen te geloven.

De film kan rekenen op een absolute sterrencast, naast de hoofdrollen voor Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence duiken namelijk ook Jonah Hill en Meryl Streep op in de film. Daarnaast zullen ook Timothée Chalamet, Rob Morgan, Tyler Perry, Chris Evans en zelfs Ariana Grande een rol krijgen in Don’t Look Up. De regie is in handen van Adam McKay die eerder al verantwoordelijk was voor Anchorman en Vice.

Deze onheilspellende film verschijnt in december in een beperkt aantal zalen en zal vanaf kerstavond te vinden zijn in de catalogus van Netflix.

Bekijk hier de eerste teaser trailer voor Don’t Look Up:

Meer
Lees meer...