Ashley, de knappe broer van Joshua van ‘Temptation Island’, zal binnenkort te zien zijn in ‘The X Factor UK’

Ashley, de knappe broer van Joshua van ‘Temptation Island’, zal binnenkort te zien zijn in ‘The X Factor UK’

Ashley Feytons, het jongere broertje van Joshua van ‘Temptation Island’, wil het internationaal maken als muzikant en daarom heeft hij zich ingeschreven voor ‘The X Factor UK’. Dit weekend vonden de eerste auditierondes plaats … en Ashley wist ze allemaal te doorstaan en zal dus binnenkort echt te zien zijn op de Britse tv. 

Wie dacht dat het na Temptation Island stil zou worden rond verleider Joshua heeft het bij het verkeerde eind, want de knappe verleider zal binnenkort met Floshua en al te zien zijn in het naakte datingprogramma Adam Zkt. Eva VIPS. Maar ook van zijn jongere broer Ashley zullen we meer te zien krijgen.

Ashley

We maakten al eerder kennis met de knappe jongere broer van Temptation Island-verleider Joshua.Ashley praatte namelijk zijn mond voorbij waardoor we te weten kwamen dat Joshua eerder dit jaar aan het daten was met een meisje. Het bleef wel bij daten, want Joshua liet al snel weten dat hij nog steeds vrijgezel is.

Ashley sleutelt momenteel aan een muziekcarrière en daarvoor is hij nu het Kanaal overgestoken. De 20-jarige Kempenaar waagt namelijk zijn kans in de Britse talentenshow The X Factor.

Instagram ashleyfeytons

The X Factor UK

Aan de deelname aan de populaire talentenshow gaat een uitvoerige preselectie vooraf. Daarom zakte Ashley dit weekend af naar Londenwaar hij deelnam aan de verschillende auditierondes.

Het was uiteindelijk grote broer Joshua die met het goede nieuws kwam. Met een foto op zijn Instagram Story liet hij weten dat zijn jongere broer naar de live audities van de talentenjacht door is kunnen stoten. En zoals het een grote broer betaamt, is Joshua natuurlijk apetrots op zijn kleine broertje.

One Direction achterna?

Ashley zal zich dus moeten bewijzen voor de strenge Britse jury, waarin onder andere Simon Cowell zetelt.

Door zijn deelname aan de Britse talentenjacht zal Ashley in de voetsporen van onder andere One Direction, Leona Lewis en Little Mixtreden. Artiesten die ondertussen een mooi palmares kunnen voorleggen. Wordt Joshua binnenkort de minder bekende broer?

Bekijk Ashley hieronder in actie:

Instagram joshuafeytons

Gesponsorde artikelen