Wie is Astrid Stockman, de sopraan uit ‘De Slimste Mens Ter Wereld’?

Drie vrouwen op een rij vanavond in De Slimste Mens Ter Wereld. Winnares Lotte Vanwezemael en Tinne Oltmans worden vergezeld van zangeres Astrid Stockman. Dat is een naam die waarschijnlijk niet direct een belletje doet rinkelen. Wij helpen je – voor zover mogelijk – uit de nood.

Astrid Stockman, da’s de persoon die vanavond in De Slimste Mens Ter Wereld de vrouwelijke drie-op-een-rij afwerkt. Ze neemt het op tegen Lotte Vanwezemael, die de aflevering gisteren won, en Tinne Oltmans, die door één seconde tijdsverlies tegenstander Philippe Geubels in de finale naar huis speelde.

Stokman & Vos

Stockman is 32 en is internationaal bekend als zangeres. Naar eigen zeggen gaat ze geen enkele uitdaging uit de weg en brengt ze zowel oudere als moderne muziek.

Televisiekijkend Vlaanderen kan haar kennen uit Vive le Vélo van afgelopen zomer. Daarin verscheen ze samen met Liesbeth Devos en Stijn Bettens als Stokman & Vos. Ze waren “in de buurt” voor het Festival International de Musique de Chambre de Thèze. Het trio zou daar enkele dagen later optreden tijdens de Belgische avond.

Zichzelf gebleven?

Dat ze enthousiast is, dat laat Astrid Stockman ook zelf via Instagram weten. Ze deelde een reeks foto’s, waarin ze “alle smoelen uit het boek” op de wereld loslaat. “Of ik mezelf gebleven ben in die stoel? Dat zal je vanavond zelf moeten checken”, schrijft ze.

https://www.instagram.com/p/B36kNDKAUL2/?utm_source=ig_web_copy_link

Bekende vriendinnen

Mensen die tot nu toe nog niet over Astrid Stockman hadden gehoord, maar wel fan zijn van de heerlijk echte strips van cartooniste Niet Nu Laura, kunnen de zangeres wel al eens zien passeren hebben. De twee zijn namelijk dikke vrienden en Stockman verscheen in het tweede boek van Laura Janssens (da’s haar echte naam).

https://www.instagram.com/p/B3Zh9krA4WK/?utm_source=ig_web_copy_link
Meer
Lees meer...