‘Baby Shark’ gezongen door James Corden en Sophie Turner is de beste versie van deze oorwurm

‘Baby Shark’ gezongen door James Corden en Sophie Turner is de beste versie van deze oorwurm

‘Baby Shark’, het kinderliedje dat al in je hoofd blijft hangen nog voor je op pauze kan duwen, verovert echt alle harten. Ook dat van James Corden, het ‘Carpool Karaoke’ en talkshowfenomeen. Hij maakte een jazzversie van Baby Shark samen met Sophie Turner, die 

Als je de laatste jaren op het internet geweest bent, of toevallig mama of papa geworden bent, dan ken je zonder twijfel Baby Shark. Het kinderliedje, een oorwurm van formaat, is van Zuid-Koreaanse origine, maar sprintte al snel sterren als Cardi B. voorbij in de Britse hitlijsten. De tekst is simpel: Baby Shark, doo-doo-doo-doo-doo-doo.

Dit is Baby Shark

Sophie Turner

Ook James Corden, vooral gekend van z’n Carpool Karaoke, heeft Baby Shark gevonden en hij geeft er in zijn show een leuke twist aan. Want waarom zou Baby Shark vervelend moeten zijn? Niets zegt klasse als een vleugelpiano en een jazz-zangeres, dacht Corden. Dus arrangeerde hij Baby Shark en liet Sophie Turner (Sansa uit Game of Thrones) meecroonen als Mama Shark. Ook Papa Shark mag natuurlijk meedoen: Josh Groban doet ook mee (een minder hippe, Amerikaanse versie van Jamie Cullum).

Voeg er nog wat Baby Shark-hoedjes, een gospelkoor en veel enthousiasme aan toe en je krijgt een typische James Corden-creatie. De beste, leukste, meest epische Baby Shark ooit, kan nu in jouw headset zitten, luister en kijk vooral naar dit clipje.

Wat is Baby Shark?

Baby Shark is, met z’n super-eenvoudige dansje en verslavende melodie, één van de meestbekeken video’s op YouTube. De video heeft 1.6 miljard views en is de 35ste meest bekeken video op YouTube. Als je er videoclips van muzieknummers van tussen haalt, is het de derde meest bekeken video op YouTube, net na die andere kinder-oorwurm The Wheels of the Bus. Kinderen rulen YouTube, zo veel is duidelijk.

Gesponsorde artikelen