Barbie en Ken hebben een achternaam: wisten jullie hoe de twee heten?

Barbie en Ken hebben een achternaam: wisten jullie hoe de twee heten?

De achternaam van Barbie: het is een vraag die we ons eigenlijk nooit gesteld hebben, maar Mattel bevestigde onlangs dat zowel de kokette pop als haar ex-man wel degelijk een naam hebben. 

De achternaam van Barbie? Die is toch gewoon ‘Van Mattel’, right? Of had ze gewoon de naam van haar ex-man aangenomen, Ken? Maar had hij dan een achternaam? Het zijn vragen waar we een antwoord op hebben: Mattel zette op Instagram een boodschapje van de familie Roberts. Jup, Barbie heet Barbara Roberts.

De familie Roberts

De meeste mensen weten wel dat Barbie haar naam kreeg van het dochtertje van de uitvinder van de pop. Zij heette ook Barbara, en de volledige naam van de iconische pop is Barbara Millicent Roberts. Past iets meer bij een dokter dan bij de eigenaar van een Barbie Bistro Car (ja, dat doet Barbie tegenwoordig ook.)

Maar onze vragen zijn helemaal nog niet beantwoord: want heeft Barbie haar naam van haar (intussen ex-) man overgenomen, of is ze geboren (nuja, gemaakt) als Barbie Roberts?

Ken heet ‘Carson’.

Het antwoord staat verrassend genoeg gewoon op Wikipedia, ’t is niet eens een geheim en toch wisten wij van niks. Ken heet gewoon ‘Carson’ met z’n achternaam. Barbie heeft dus netjes haar eigen naam gehouden.

Mocht je nog geïnteresseerd zijn in alles wat met Barbie te maken heeft, mevrouw Roberts heeft een heuse Instagram-account waarin ze alles van haar fantastische leven met jou deelt.

Gesponsorde artikelen