‘Barbie’: Je kan nu zelf de fluogele inlineskates van Barbie en Ken kopen

Volgende maand verschijnt de film Barbie van Greta Gerwig in de zalen. In die film zullen we Margot Robbie en Ryan Gosling aan het werk zien als real-life Barbie en Ken. We zullen in de film heel wat iconische looks te zien, maar de meest iconische is waarschijnlijk de felgekleurde assortie inlineskate-look van Barbie en Ken. En die kan je nu zelf recreëren, want dé exacte inlineskates die Margot Robbie en Ryan Gosling droegen in de film zijn te koop.

Heb je door het zien van de trailer van Barbie zin om zelf je Barbie- of Ken-fantasy te beleven? Dan kan dat nu, want het skatemerk Impala verkoopt de exacte inlineskates (en bijpassende bescherming) die Margot Robbie en Ryan Gosling dragen in de film.

Barbie

In de trailer werd duidelijk wat we van de film mogen verwachten. We kregen te zien hoe Barbie plots opstaat in een wereld die heel wat minder perfect is dan ze gewend is van haar roze Barbiewereld. Zo begint ze na te denken over de dood, is haar onbestaand douchewater plots koud en raken haar hielen de grond. Om uit te zoeken wat er aan de hand is, trekt Barbie naar de echte wereld. Ze wordt daarbij gevolgd door Ken die niet zonder haar kan leven en het allemaal iets meer als een plezierreisje ziet.

In de trailer kregen we ook al meteen een eerste blik op de verschillende opvallende looks die we mogen verwachten in de film. De look met inlineskates kenden we eigenlijk al, want dit waren de looks waarin Margot Robbie en Ryan Gosling voor het eerst werden gespot tijdens de opnames. Aangezien de opnames doorgingen op het drukke Venice Beach in Californië werden ze in hun felgekleurde outfits al snel opgemerkt.

Impala

Tijdens de opnames droegen Margot Robbie en Ryan Gosling fluogele inlineskates en matching bescherming. Deze werden voorzien door het gespecialiseerde merk Impala dat de inlineskates en bescherming nu ook ter beschikking stelt voor het grote publiek.

Je kan de fluogele inlineskates en bijpassende beschermingskit nu kopen via de website van Impala. Voor de inlineskates betaal je 189,95 euro. De beschermingsset, met pols-, elleboog- en kniebeschermers, kost 64,95 euro voor kinderen en 69,95 euro voor volwassenen. Daarnaast kan je ook drie paar sokken kopen in Barbiethema voor 29,95 euro.

Bekijk hier nog eens de trailer van Barbie:

Barbie verschijnt op woensdag 19 juli 2023 in de Belgische filmzalen.

Meer
Lees meer...