Mattel komt met speciale collectie rond ‘Barbie: The Movie’

Op 19 juli verschijnt Barbie in de zalen. De film van regisseur Greta Gerwig wordt nu al gezien als een van de meest opvallende releases van dit jaar, naast Oppenheimer die op dezelfde dag zal verschijnen. Om de aankomende release te vieren, heeft speelgoedbedrijf Mattel alvast een officiële merchcollectie gedropt.

Vorige week verscheen de officiële trailer van Barbie. Na die trailer gingen er alvast enkele beelden – denk aan de scènes in de gevangenis – viraal op sociale media. Er wordt dan ook verwacht dat de film een gigantisch succes zal zijn na de release op 19 juli. Naast de trailer kregen we ook al bijna de volledige lijst van artiesten wiens muziek in de film te horen zal zijn.

Aangezien de film volledig gebaseerd is op de gelijknamige poppen van Mattel, konden ook zij natuurlijk niet achterblijven. Het speelgoedbedrijf komt dan ook met een eigen merchcollectie rond de film. Die bevat onder andere speciale barbiepoppen, collectibles en voertuigen voor die barbie’s én een spel.

Barbie

In de film Barbie zien we hoe Barbie (Margot Robbie) en Ken (Ryan Gosling) in de echte wereld terechtkomen. Daar staat het duo een cultuurshock te wachten. Want ineens denkt Barbie na over de dood, is haar douchewater is koud en raken haar hielen de grond. Samen met Ken probeert ze uit te zoeken wat er echt aan de hand is, en dat zorgt voor de nodige uitdagingen en bizarre ontmoetingen.

Doorheen Barbie zullen we heel wat oude en nieuwe songs te horen krijgen. Zo werd al bekendgemaakt dat Dua Lipa de soundtrack verzorgt met haar Dance The Night én dat ook het iconische Barbie Girl ook zal terugkeren in de film. Dat zal in een speciale versie van Aqua, Nicki Minaj en Ice Spice zijn.

Collectie

Om de film nog verder in de verf te zetten, heeft speelgoedbedrijf Mattel nu ook beslist om er een nieuwe collectie aan vast te hangen. Die collectie bestaat uit een Barbie in de outfit van Margot Robbies versie, een in Issa Raes versie én een in America Ferrera’s Barbie. Daarnaast zijn er ook twee Kens beschikbaar. Die zijn gebaseerd op Ryan Goslings en Simu Liu’s versies van Ken.

Naast de poppen zelf kunnen fans ook extra zaken kopen voor hun nieuwe aanwinst zoals een roze glijbaan, een zwembad, een Barbie-auto, verschillende accessoires en kledingstukken, enzovoort.

Bekijk de trailer van Barbie hier:

Barbie is vanaf 19 juli te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...