Dua Lipa lost vrijdag nieuw nummer voor soundtrack ‘Barbie’

Dua Lipa zal deze zomer te zien zijn als een van de vele Barbies in de nieuwe film over de speelgoedpop. We kregen in de eerste posters voor de film al te zien dat het personage van Dua Lipa een zeemeermin-Barbie zal zijn. Maar dat is niet alles wat Dua Lipa zal doen voor de film. Zo zal ze ook te horen zijn op de soundtrack met een gloednieuw nummer dat nu vrijdag, op 26 mei, al verschijnt.

Op woensdag 19 juli 2023 verschijnt de langverwachte film Barbie in de zalen. Regisseur Greta Gerwig nam de wereldberoemde pop onder handen en in de eerste teaser kregen we al te zien dat er heel wat verschillende Barbies en Kens te zien zullen zijn in de film. Een daarvan is zangeres Dua Lipa, die ook te horen zal zijn op de soundtrack.

Dance The Night

Nu vrijdag, op 26 mei 2023, zal Dua Lipa een gloednieuw nummer op de wereld loslaten. Het gaat om het nummer Dance The Night, dat ook te horen zal zijn in de film Barbie. Dua Lipa kondigde het nummer aan de met de woorden: “This Barbie has a song coming this week“. Dit is een knipoog naar de posters van Barbie, waarbij elke Barbie uit de film werd voorgesteld als: “This Barbie …“. Je kan deze posters nog steeds zelf maken via de Barbie Selfie Generator.

Dua Lipa deelde ook al een kort fragment uit het nummer, daarbij komen we ook te weten dat het haar voetjes waren die Barbiegewijs in hakvorm bleven staan wanneer ze uit haar schoenen stapt in de teaser. We horen ook al een klein stuk uit het nummer waarin Dua Lipa zingt: “Just come along for the ride“. Het nummer heeft een retrovibe en zou zo niet misstaan op Dua Lipas meest recente album ‘Future Nostalgia’.

Dance The Night verschijnt vrijdag 26 mei om middernacht Britse tijd. Dat betekent dat het nummer in België om 1 uur ’s nachts in de nacht van donderdag op vrijdag verschijnt.

Meer
Lees meer...