Barry Keoghan zal te zien zijn in ‘Peaky Blinders’-film

Enkele maanden geleden bevestigde Netflix dat er een film zou komen van Peaky Blinders. We kwamen toen ook al meteen te weten dat acteur Cillian Murphy zou terugkeren als Thomas Shelby. Ook actrice Rebecca Ferguson werd al bevestigd door Netflix en nu laat de streamingdienst weten dat ook Barry Keoghan te zien zal zijn in de film.

Peaky Blinders is na vele jaren nog steeds gigantisch populair en daar spelen de makers maar al te graag op in. Nadat het zesde en laatste seizoen te zien was op BBC en Netflix, ontstonden er al snel geruchten over een film. Maker Steven Knight liet kort na het laatste seizoen namelijk weten dat hij het verhaal altijd wou laten eindigen met een langspeelfilm. Die film werd in juni bevestigd door Netflix en nu is er een nieuwe acteur aangekondigd voor de cast.

Peaky Blinders

Cillian Murphy verovert al jarenlang de harten van vriend en vijand als Thomas Shelby in de Britse reeks Peaky Blinders. De reeks speelt zich af in Birmingham ergens begin 20ste eeuw en volgt de familie Shelby in hun gangsterpraktijken. Sinds 2022 staat het zesde en laatste seizoen op Netflix, maar toch is het verhaal nog lang niet afgelopen.

Meer dan tien jaar na de allereerste aflevering en twee jaar na het einde van de serie, kondigde Netflix namelijk de komst van een film aan. Daarvoor keert Steven Knight terug als scenarist en zal acteur Cillian Murphy opnieuw in de huid van Thomas Shelby kruipen.

Barry Keoghan

En nu heeft Netflix laten weten dat ook acteur Barry Keoghan te zien zal zijn in de film van Peaky Blinders. De acteur, die vorig jaar de wereld rondging voor zijn rol in Saltburn, komt net zoals Cillian Murphy van Ierland.

Het is nog niet geweten welke rol Barry Keoghan zal spelen in de Peaky Blinders-film. Netflix liet eerder weten dat de opnames dit najaar van start zouden gaan.

Bekijk hier de aankondiging van Netflix:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...