‘B&B Zoekt Lief’: Katy staat voor beslissingsmoment en vraagt daarvoor raad aan haar ex-man

Het einde van het derde seizoen van B&B Zoekt Lief komt eraan. De deelnemers moeten dus de ultieme keuze maken. En dat is niet voor iedereen even gemakkelijk. Gelukkig heeft Katy onverwachte hulp om in te schakelen.

In het derde seizoen van B&B Zoekt Lief volgen we zes deelnemers. Het gaat om Jelmont (62, Portugal), Erika (59, Italië), Katy (52, Nederland), Bart (55, Tenerife), Anthony (28, Tenerife) en Patricia (39, Curaçao).

Katy

De meest opvallende B&B-uitbater uit deze groep is ongetwijfeld Katy. Zij baat B&B d’Ouwe Schuure uit in het Nederlandse Sluis, waar ze gastenkamers combineert met een gezellig restaurant. In dat restaurant werkt ook de ex-man van Katy. Zelf heeft de 52-jarige vrouw daar geen enkel probleem mee, maar bij enkele van haar dates was dat wel het geval.

Ondertussen zijn we enige tijd verder en staat Katy voor haar definitieve keuze. Die is moeilijker dan verwacht, want naast Peter is er ook nog de recent teruggekeerde Stefaan. Ze kan uiteraard ook kiezen om single te blijven. Om de keuze te maken, trekt ze naar haar ex-man. “Wie kust het best?”, vraagt hij. “Ze zijn alle twee wel goed. Ik denk dat Stefaan iets hartstochtelijker is”, reageert Katy.

“Ik had nooit gedacht dat ik iemand ging vinden, en het zijn er dan nog twee”, horen we Katy zeggen. Daarna geeft ze beide heren complimenten. Maar dan is het toch tijd om te kiezen.

Bekijk hier het fragment uit B&B Zoekt Lief:

B&B Zoekt Lief is van maandag tot en met donderdag rond 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...