‘Beetlejuice Beetlejuice’ krijgt eerste trailer

Op de release van de langverwachte sequel Beetlejuice Beetlejuice is het nog wachten tot september, maar nu is er wel een eerste trailer. Daarin zien we de terugkeer van Michael Keaton als Beetlejuice en maken we ook kennis met de andere hoofdrolspelers.

De originele film Beetlejuice is ondertussen al 36 jaar oud, maar ons geduld wordt bijna beloond. Op 11 september verschijnt Beetlejuice Beetlejuice namelijk in de cinema. Dat liet Plan B, het productiebedrijf van Brad Pitt, al een tijdje geleden weten.

Daarna raakte ook bekend dat acteurs Winona Ryder en Michael Keaton zouden terugkeren in de rollen van respectievelijk Lydia Deetz en Beetlejuice. Ook Wednesday-actrice Jenna Ortega werd daar later aan toegevoegd als dochter van Lydia. Verder is er ook nog plaats voor Catherine O’Hara (Schitt’s Creek), Justin Theroux (Star Wars : The Last Jedi), Monica Bellucci (Spectre), Arthur Conti (House of the Dragon) en Willem Dafoe (Poor Things). De regie ligt ook deze keer opnieuw in handen van Tim Burton.

Trailer

Twee maanden geleden volgde een eerste teaser en nu hebben we zelfs al een trailer. “Na een verschrikkelijke tragedie keert de familie Deetz terug naar Winter River. Nog steeds geplaagd door de herinnering aan Beetlejuice, wordt Lydia’s leven overhoop gehaald wanneer haar rebelse tienerdochter Astrid per ongeluk een portaal naar het hiernamaals opent. Terwijl chaos beide werelden dreigt te overspoelen, is het slechts een kwestie van tijd voordat iemand de naam Beetlejuice drie keer uitspreekt en deze ondeugende demoon terugkeert om voor opschudding te zorgen …”, klinkt het in de officiële aankondiging van de film.

Bekijk de trailer van Beetlejuice Beetlejuice hier:

Beetlejuice Beetlejuice is vanaf woensdag 11 september 2024 te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...