‘Bestemming X’ aflevering 5: Goede daden en reisduiven in Italiaans (?) dorp

Maandag is het tijd voor de vijfde aflevering van Bestemming X. Nadat Briek in Pula in Kroatië moest achterblijven, rijdt de bus met de overgebleven zes kandidaten verder naar de volgende bestemming. En dit is wat hen onderweg te wachten staat.

Na een bedrieglijke exitlocatie naast een amfitheater dat wel heel hard lijkt op dat van Rome, rijdt de bus van Bestemming X verder naar een nieuwe onbekende locatie. Onderweg zullen de zes overgebleven deelnemers uiteraard ook weer verschillende opdrachten voorgeschoteld krijgen en die komen we nu al te weten.

Italië?

In de teaser voor de aflevering van maandag lijkt presentator Kevin Janssens prijs te geven waar de exitlocatie zal zijn. In een video vertelt hij namelijk dat de groep zich nu in Italië bevindt en dat de exitlocatie ook in een Italiaanse stad gelegen zal zijn. Om erachter te komen om welke stad het juist gaat, zullen ze de juiste reisduif moeten vinden.

In een andere opdracht zullen de kandidaten in twee teams een goede daad moeten verrichten in een pittoresk – Italiaans ogend – dorpje. Maar ze moeten zelf zien uit te vinden wat die goede daad precies is. En da’s makkelijker gezegd dan gedaan. “We liepen echt rond als kiekens zonder kop. We hebben zelfs petanque gespeeld met appelsienen”, klinkt het zo bij Emiel. Daarna zal de groep ook nog een spelletje Wie is het? spelen in een uitdagend labyrint. En ze moeten natuurlijk hun ogen open blijven houden om de echte tips te kunnen onderscheiden van de misleidingen.

Bekijk hier nog eens de teaser van de vijfde aflevering van Bestemming X:

Bestemming X is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM. Meteen na de uitzending kan je Bestemming X: Het Complot bekijken op VTM GO.

Meer
Lees meer...