‘Bestemming X’: Kevin Janssens lijkt volgende exitlocatie gewoon prijs te geven, maar is dat wel zo?

Volgende week is het al tijd voor de vijfde aflevering van Bestemming X. Daarin zal de bus verder rijden naar een nieuwe onbekende bestemming. Al lijkt die bestemming minder onbekend te worden dan we van de reeks gewend zijn. Presentator Kevin Janssens lijkt in de nieuwe teaser namelijk gewoon de exitlocatie prijs te geven. Maar moeten we hem wel geloven?

De bus van Bestemming X rijdt maandag verder naar een nieuwe exitlocatie. De bus stopte als laatste in Pula in Kroatië. Briek, die ervan overtuigd was dat de bus naast het Colloseum in Rome stond, moest het programma verlaten. Maar nu lijkt de bus écht naar Italië te trekken.

Bestemming X

In de teaser voor de volgende aflevering van Bestemming X zien we hoe de groep via de drone een nieuwe boodschap krijgt van presentator Kevin Janssens. Het gaat om een wel heel bijzondere boodschap. “Voor jullie zal het wellicht geen verrassing meer zijn, maar we bevinden ons in Italië. De exit zal ook doorgaan in een Italiaanse stad. Eén van deze zes reisduiven vliegt daar zo meteen naartoe. De andere duiven vliegen naar andere steden. Iedere kandidaat krijgt een duif en stad toegewezen. Morgen zal iedereen de afstand te zien krijgen tussen hun duif en exitlocatie van de bus.” Het team dat eerder een wedstrijd won, mag de duiven verdelen onder de kandidaten.

Het lijkt er dus op dat de bus naar Italië trekt, maar is dat wel zo? Bestemming X staat uiteraard bekend voor de misleidingen en net zoals de interventie van de politie vorige week, lijkt dit ons toch eerder een misleiding dan een echte tip. Maandag zullen we de waarheid te zien krijgen in de nieuwe aflevering van Bestemming X.

Bekijk hier de teaser voor de vijfde aflevering van Bestemming X:

Bestemming X is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM. Meteen na de uitzending kan je Bestemming X: Het Complot bekijken op VTM GO.

Meer
Lees meer...