‘Bestemming X’: Vier overgebleven kandidaten ruilen de bus in voor een geblindeerde Thalys

Het is maandag al tijd voor de zevende aflevering van Bestemming X. Daarin reizen de overgebleven vier kandidaten verder naar een nieuwe onbekende bestemming. Voor de volgende verplaatsing zullen ze hun bus even inruilen voor een ander vervoermiddel: een geblindeerde Thalys.

Na de exit van Emiel, die werd achtergelaten aan een grote steenkoolmijn in het Ruhrgebied in Duitsland, trekt de groep, die uitgedund is tot vier personen, verder door Europa. In de volgende aflevering zullen ze daarbij gebruikmaken van een Thalys.

Geblindeerde Thalys

In de teaser voor de aflevering van maandag is te zien hoe Jef, Gino, Steffie en Dorien op de geblindeerde Thalys op zoek moeten naar een persoon die hen kan helpen om het raam te openen. Want als het raam open is, kunnen ze wel naar buiten kijken en zo misschien zien waar ze zich bevinden. De persoon die het raam kan openen moeten ze vinden door een spelletje Wie Is Het? te spelen met de inzittenden. In de teaser krijgt de groep zo de tip dat de persoon die hen kan helpen 1,77 meter groot is. Ze proberen Jef te gebruiken als een soort meetlat, aangezien hij 1,78 meter lang is. Maar de personen in de trein willen niet rechtstaan, waardoor Jef plaats moet nemen in de stoelen naast de reizigers.

Maar ook dat is niet makkelijk aangezien de mensen in de trein zelfs niet rechtop willen zitten. Of ze de juiste persoon vinden, zullen we maandag te zien krijgen in de zevende aflevering van Bestemming X.

Bekijk hier de teaser voor de zevende aflevering van Bestemming X:

Bestemming X is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO. Meteen na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Bestemming X: Het Complot.

Meer
Lees meer...