‘Bestemming X’: Vijf kandidaten zetten trip verder en slapen … tussen beren

Vanavond is het al tijd voor de zesde aflevering van Bestemming X. Daarin zal de bus verder rijden vanuit Venetië naar een nieuwe onbekende locatie. En tussendoor zal het voor de vijf overblijvende kandidaten geen rozengeur en maneschijn zijn. Ze moeten de nacht namelijk in een bos spenderen.

In de vijfde aflevering van Bestemming X verliep alles anders dan we gewend waren. Presentator Kevin Janssens gaf de deelnemers namelijk het land waar de volgende exitlocatie te vinden was. Daardoor wist iedereen uiteindelijk juist te raden dat ze zich in Venetië in Italië bevonden. Uiteindelijk was het Zeno die zijn ‘X’ het verste van de juiste locatie plaatste en zo de bus moest verlaten. En nu rijdt de bus weer verder.

Beren

De groep op de Bestemming X-bus bestaat ondertussen nog maar uit vijf kandidaten. Hoewel ze vorige aflevering dachten dat ze met zes mochten verder reizen, leek dat uiteindelijk niet het geval. Na het vertrek van Zeno zijn het Emiel, Gino, Dorien, Steffie en Jef die nog kans maken op de overwinning.

In de aflevering van vanavond trekken de laatste vijf kandidaten naar de wildernis. Daar zetten ze hun kampeertent op. Maar voor de groep is het een onrustige nacht, want survivalexpert Polat heeft spannend nieuws. In het bos waar ze slapen zitten namelijk ook wilde beren. “Zitten hier beren? Echt?”, klinkt het ongerust bij Dorien. “Ja zeker”, laat Polat weten. Daarbij geeft hij dus al meteen enkele tips om beren te overleven.

Bekijk de preview hier:

Bestemming X is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO. Meteen na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Bestemming X: Het Complot.

Meer
Lees meer...