‘Bestemming X’: Gino haalt z’n zangtalent boven in stop-de-band-ronde

Maandag is het al tijd voor de zesde aflevering van Bestemming X. Daarin zal de bus verder rijden vanuit Venetië naar een nieuwe onbekende locatie. In de teaser die we nu al te zien krijgen, zien we alvast Gino het beste van zichzelf geven in een stop-de-band-ronde.

In de vijfde aflevering van Bestemming X verliep alles anders dan we gewend waren. Presentator Kevin Janssens gaf de deelnemers namelijk het land waar de volgende exitlocatie te vinden was. Daardoor wist iedereen uiteindelijk juist te raden dat ze zich in Venetië in Italië bevonden. Uiteindelijk was het Zeno die zijn ‘X’ het verste van de juiste locatie plaatste en zo de bus moest verlaten. En nu rijdt de bus weer verder.

Zanger Gino

In de teaser voor de zesde aflevering, die maandag 27 maart op VTM te zien is, zien we Gino het beste van zichzelf geven in een opdracht die veel wegheeft van de stop-de-band-ronde uit Het Swingpaleis. Hij zingt uit volle borst en met tonnen enthousiasme Iedereen Is Van De Wereld van The Scene.

Het is niet toevallig dat Gino dit nummer vanbuiten kent. De deelnemers kregen één maand voor vertrek namelijk allemaal de opdracht om één nummer uit het hoofd te leren. De andere kandidaten mogen kiezen wanneer de muziek wordt stilgelegd. Het is dan aan een jury, bestaande uit vijf leden uit verschillende werelddelen, om hun zangprestatie en performance te beoordelen. De winnaar krijgt een extra voordeel.

Bekijk hier de teaser voor de zesde aflevering van Bestemming X:

Bestemming X is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO. Meteen na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Bestemming X: Het Complot.

Meer
Lees meer...