‘Bestemming X’: Gino en Dorien sluiten een pact tegen Jef in halve finale

Vanavond is het op VTM tijd voor de voorlaatste aflevering van Bestemming X. De voorbije weken zagen de kijkers hoe de bus zich dag per dag doorheen Europa bewoog en daarbij af en toe afscheid nam van één kandidaat. Ondertussen blijven er nog maar drie kandidaten over, maar slechts twee van hen kunnen de grote finale spelen. En dat maakt de strijd van vanavond bikkelhard.

De eindmeet van Bestemming X is in zicht. Maandag krijgen we de halve finale te zien, waarin bepaald zal worden wie van de drie finalisten nét voor de laatste stop van de bus zal moeten uitstappen. Jef, Dorien of Gino zal dus net voor de grote climax het spel moeten verlaten. En als het aan Gino en Dorien ligt, dan is het nu al zeker wie dat zal worden.

Exit Jef?

Jef, Dorien of Gino. Wie volgende week tijdens de finale van Bestemming X als eerste de geheime locatie van Kevin Janssens vindt, wint het spel en neemt 50.000 euro mee naar huis. Maar in de finale is er slechts plaats voor twee kandidaten. En die plaatsen zijn felbegeerd.

Dat is ook vanavond te zien in de halve finale. Daarin zien Dorien en Gino een ijzersterke Jef als dé te vrezen tegenstander. Ze sluiten een geheim pact en vormen een front tegen Jef. Die heeft zich namelijk de voorbije weken al bewezen door al meerdere keren als eerste te eindigen. Zijn geografische kennis is dan ook de grootste vrees van de andere twee kandidaten. En volgens Dorien en Gino kan enkel een pact hen een kans op de overwinning geven. Of dat plan ook zal werken, dat zien we vanavond.

Bekijk de preview hier:

Bestemming X is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO. Meteen na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Bestemming X: Het Complot.

Meer
Lees meer...