Teaser halve finale ‘Bestemming X’ toont hoe deelnemers hun hartslag onder controle moeten houden

Na zeven weken blijven er nog maar drie kandidaten over in Bestemming X. Zij moeten in de halve finale hun hartslag zo goed mogelijk onder controle proberen te houden. Maar het wordt hen daarbij allesbehalve makkelijk gemaakt.

Bestemming X is maandag toe aan z’n achtste aflevering. En dat wordt een bijzondere, want het gaat om de halve finale. Op het einde van de aflevering zullen we dus weten welke twee kandidaten de laatste exit van Bestemming X halen en zo kans maken op de prijs van 50.000 euro.

Bestemming X

Vorige week kregen we al te zien hoe de kandidaten mochten bellen naar hun geliefden. Toen ze die voor de eerste keer in bijna drie weken tijd opnieuw hoorden, bracht dat duidelijk veel emoties teweeg. En die zullen ze nu onder controle moeten houden. Want ze krijgen hun familieleden te zien, maar zullen daarbij vooral kalm moeten blijven.

In de teaser voor de aflevering van maandag is namelijk te zien hoe de kandidaten een hartslagmeter krijgen en moeten proberen om hun hartslag onder controle te houden. Dat moesten ze in een eerdere opdracht al eens doen, maar dan in het bijzijn van gevaarlijke (en schattige) dieren. Maar het lijkt erop dat het nóg moeilijker wordt wanneer het gaat om hun geliefden. Eén voor één komen de vrienden en familieleden van de drie finalisten binnen. Daarbij mogen ze zich vooral niet verraden bij hun medespelers. Wie kan er het best onverschillig blijven wanneer ze hun geliefden onder ogen komen?

Bekijk hier de teaser voor de halve finale van Bestemming X:

Bestemming X is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO. Meteen na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Bestemming X: Het Complot.

Meer
Lees meer...