‘Bestemming X’: Kandidaten mogen eindelijk bellen met het thuisfront

We zijn vanavond toe aan de zevende aflevering van Bestemming X. En dat wordt een emotionele voor de vier overgebleven kandidaten. Zij mogen namelijk voor de eerste keer bellen met het thuisfront. Voor hen duurt de reis nu al bijna drie weken, waardoor ze nood hadden aan een babbel met een geliefde.

Na tussenstops in Parijs in Frankrijk, Spielberg in Oostenrijk, het meer van Bled in Slovenië, Pula in Kroatië, Venetië in Italië en Essen in Duitsland, trekt de bus verder naar een nieuwe onbekende bestemming.

Telefoontje

We kregen eerder al wat informatie over wat de groep te wachten staat in de volgende aflevering. Zo zullen ze hun bus tijdelijk inruilen voor een geblindeerde Thalys. Ze kunnen een raam van hun wagon openen, maar daarvoor hebben ze de hulp nodig van één specifieke medereiziger. Wie dat is, zullen de vier kandidaten moeten achterhalen aan de hand van een spelletje Wie Is Het?. Daarna belandt de groep op een camping waar ze hints naar Duitsland, Frankrijk, Nederland en zelfs België krijgen.

Maar in de aflevering zullen Steffie, Gino, Dorien en Jef ook één keer naar huis mogen bellen. Het zal voor hen de eerste keer zijn dat ze hun geliefden horen in bijna drie weken tijd, waardoor het voor iedereen een emotioneel moment is. In de nieuwe teaser voor de aflevering van vanavond krijgen we al te zien dat Gino het moeilijk krijgt wanneer hij de stem van z’n echtgenote hoort. “Het gaat goed, maar ik heb je zo hard gemist, schat”, horen we hem zeggen. Gino laat ook weten dat hij in de toekomst niet meer zo lang gescheiden wil zijn. “Ik heb altijd gezegd dat ik op reis wilde met de rugzak wanneer ik op pensioen was, maar nee dus, dat gaat niet meer gebeuren. Je moet er niet meer mee inzitten. Dit is goed genoeg geweest. Ik laat je nooit meer achter, schat. Het is een unieke ervaring en als ik eruit lig dan heb ik de mooiste cadeau. En dat ben jij.”

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

Bestemming X is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO. Meteen na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Bestemming X: Het Complot.

Meer
Lees meer...