‘Bestemming X’: Jef moet z’n grootste angst overwinnen

Na een blitzbezoek aan het meer van Bled in Slovenië rijdt de geblindeerde bus van Bestemming X vanavond verder naar een nieuwe bestemming. Daar zullen de deelnemers de kans krijgen om eindelijk iets te horen van het thuisfront. Jef heeft uiteraard nog niet lang afscheid genomen van z’n vrienden en familie, maar hij lijkt het in de teaser toch moeilijk te krijgen.

In de eerste teaser voor de vierde aflevering van Bestemming X kregen we al te zien hoe de bus werd tegengehouden door de politie, maar dat zal niet de enige angstaanjagende ervaring worden voor de groep. Zo zal de opdracht die hen te wachten staat in de vierde aflevering een hoog Fear Factor-gehalte hebben.

Bestemming X

De bus rijdt in aflevering 4 verder naar een prachtig groen wijndomein. Na een gezellig aperitiefje staat er hen uiteraard ook een nieuwe opdracht te wachten. Deze keer eentje met een persoonlijk kantje. Presentator Kevin Janssens spreekt hen toe: “In de wijnvaten voor jullie wacht er post van het thuisfront. Helaas zijn de tonnen niet gevuld met druiven maar met iets anders … Ik hoop dat jullie zichzelf moed hebben ingedronken, want het is aan jullie om de brieven er zélf uit te halen”.

Als de emotionele waarde van de brieven nog niet genoeg was voor de deelnemers, kunnen de brieven hen ook een extra voordeel opleveren bij de volgende exit. De inzet is dus hoog, maar vooral voor nieuwkomer Jef lijkt het een moeilijke opdracht te worden. Hij zal namelijk een van z’n grootste angsten moeten overwinnen als hij z’n brieven wil bemachtigen.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor aflevering van vanavond:

Bestemming X is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO. Meteen na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Bestemming X: Het Complot.

Meer
Lees meer...